pondělí 21. dubna 2014

Palivová trubka 8mm

KODA, FELICIA I Fun (797), 1. Filtr paliva Škoda Favorit 3i,Felicia a VIKA-CN. Palivová hadice o vnitřním průměru 8mm a vnějším 14mm. Vhodná jak pro benzin, tak i naftu.


Cena je za metr, při objednání více metrů posíláme hadici v kusu.

FELICIE, Motor, Lanka plynu, palivová soustava - náhradní díly Škoda. Sada benzínových trubek plastová FELICIA MPi, CZ. Felicia - Náhradní díly - Motor - Vstřikování - Trubky , hadice a vedení paliva: Katalog.


Kamarádovi odešla palivová trubka ( 8mm ) na felicii 1. Trubka palivová přívodní ( sací ) 8mm pro vozy Škoda Felicia a Favorit všechny modely do r. Brzdová dvouplášťová trubka o průměru 8. Ocelová brzdová trubka - vnější průměr 8. FUB - hadice pro dopravu paliv, benzínů a motorové nafty.

Materiál: Duše černá hladká, výztuž textilní příze, obal černý hladký. Touto opravnou sadou můžete opravovat všechny palivové trubky , ať už. PA trubka mm , mm dlouhá.


Hadica pre osobné a nákladné automobily s vnútorným priemerom 8mm. B cena za ks: 45Kč s DPH (37Kč bez DPH) kód: 275. Aby se zabránilo rozdílům v tlaku vzduchu (= rozdílům v hladině paliva) mezi dvěma nádržemi, musí se nainstalovat vzduchová trubka (Ř mm ) mezi trubky. Klimatizace Cu trubka – (35×– 52×mm) izolovaná možno i více či méně. PB Polybutylen podlahové potrubí 14x 8mm s kyslík.


Trubka obtoku paliva,Příprava směsi a přeplňování,vedení paliva,Vhodné pro: ŠKODA. Silenblok(voditko)pro hřídel nahonu 8mm - trubka 26mm. Zhotovíme oba běžné typy zakončení (koncovek) brzdových trubek (průměr 7 ,a 8mm ). Dále prodáváme brzdové trubky v metráži, 3-vrstvé ocelové a . Hadicová spojka - trubka priemer: 8mm (1ks). Priemer: 8mm , dĺžka: 56mm Na spájanie hadíc s vnútorným priemeron hadice: 8mm Maximálny.


Převlečná matice šrobovaného spoje palivové trubky DefenderDiscovery. Pro trubku 8mm DefenderDiscovery 1Range Rover Classic. Sundal jsem ji a ted shanim náhradní-kdyby někdo věděl.

Nicmeně mi prijde divny aby tam byla hadice a není tam trubka 8mm ? TRUBKA PALIVA KOVOVÁ, 8MM DE. U hadice je přesně kalibrován vnější .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky