středa 23. dubna 2014

Svorka bečov

Tato svorka byla vyvinuta na základě potřeby připojení kovových vodovodních baterií a obdobných zaři. Pomocí této svorky lze připojit ochranný vodič na kovové předměty a konstrukce kruhového tvaru . Pomocou tejto svorky je možné pripojit ochranný vodič na kovové predmety a konštrukcie . HROMOSVODY A POSPOJENÍ - Pospojení - svorka a pásky. Jako základ byla použita již osvědčená svorka HPS, která umožňuje uchycení průchozího . Zemnící svorka ZSA (Bernard svorka , AB svorka ). Průchozí izolované svorky typu HPS jsou určeny pro použití v průmyslových i domovních aplikacích pro vodivé spojení jednoho či více měděných vodičů průřezů . DIN lištu pro vodič 5-6mm2. Svorka RSP řadová pojistková.


Elektro Bečov ZSA Bernard. Přechodový V-praporec a V- svorka nejsou součástí svorky BNP. Je-li vedle osazena jiná řadová svorka jakékoli velikosti, tvoří tato druhou stěnu první svorky a tuto uzavírá a izoluje. V případě, že je třeba s ohledem na povahu. BEC SVORKA ZEMNICÍ ZS P kliknutím zobrazíte plný náhled.


O novinkách výrobního družstva ELEKTRO v Bečově hovoří Miroslav Minařík s Janem Vejvodou, vedoucím. OEZ, MS20X - Páčkový spínač ZAP, se signalizací, 230V/25A, KS, 10.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky