úterý 29. dubna 2014

Revizní dvířka plastová 600x600

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Revizní dvířka do sádrokartonu kovová DMR 600x6bílá. Tato pevná revizní dvířka lze použít jako otevírací kryt různých stavebních otvorů, prostupů a šachet. Označení typu: RD 600x6ZB Rozměr: 6x 6mm.


Spára mezi obklady dvířek a stěny je vyplněna plastovou lištou. Dvířka lze objednat i ve variantě se zámkem. Nabízíme revizní dvířka plastová i nerezová dvířka, vanová dvířka či dvířka pod obklad - u nás si vyberete. DG 600x6plastová revizní dvířka.


HACO je český výrobce - revizní dvířka , větrací mřížky plast ,nerez, vpusti , plastová dvířka, ventilátory . Prodám nepoužitá revizní dvířka čtvercového tvaru. Bílá revizní dvířka s úchytem o vnitřním rozměru 600x8mm jsou vyrobena z vysoce kvalitní oceli s polymerovým potahem. POPIS VÝROBKU: Univerzální plastová revizní dvířka PVC se zámkem o různých rozměrech. Materiál: Plast ASA s vysokou odolností vůči UV záření. Plastová revizní dvířka mají vnitřní rozměr 5x 5mm a vnější rozměr je 6x 6mm.


Jedná se o pevný plast v bílé. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Hliníková revizní dvířka Tamadex 600x6mm.


Tato pevná dvířka lze použít jako otevírací kryt různých stavebních otvorů, prostupů a šachet. Jednokřídlová a dvoukřídlová revizní dvířka typ GRENA jsou definována jako požární uzávěry a mají funkci požárně dělící. HACO vanová dvířka 150x1plast BÍLÁ, ks, , 5Kč.


Vyrábíme revizní dvířka , která jsou určena do sádrokartonových systémů Knauf a Rigips. Rám revizních dvířek je vyroben z hliníkových profilů. Prodáváme magnety pod obklady a magnetická revizní dvířka.


VENTS D 200x4plastová revizní dvířka. Oceloplechová Klasická; Nerezová; Plastová. Revizní zamykatelná plechová dvířka do sádrokartonu ( 600x6) mm.


Popis výrobku: Univerzální revizní dvířka v nerezovém provedení dodávané v mnoha různých rozměrech, i s možností zámku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky