pátek 18. dubna 2014

Pe trubka 32x44

Inzerát Tlaková trubka PE -MD 32xPN1v okrese Hradec Králové, cena 80Kč, od pall. Popis: Prodám tlakovou trubku PE -MD 32x4 . Trubka 32mm x - 100m PE SDR - MPa (10bar) Jedná se o trubky a tvarovky určené pro venkovní rozvody studené pitné vody uložené v zemi. Produkt je zařazen v následujících kategoriích. Typ: LDPE, PEPN: ČSN EN: 2Balení = 200m Dodávky trubky jsou . Trubka určená pro venkovní rozvod studené pitné vody, pro uložení do země.


PE trubka voda x mm LDPE 1m Určeno pro venkovní rozvod pitné vody. Technické detaily Elmo-plast PE -SDR32xen 12201. Dvouvrstvá koextrudovaná trubka PEMD představuje v současné době. Silnější vrstva je ze středněhustotního polyetylenu PE -M který zajišťuje její základní . Nabízíme plynové a elektrické kotle, kamna, krby, otopná tělesa, podlahové topení, bojlery, vodovodní baterie, vany, sprchy, roury aj.


PP-R Trubka SDR (PN 16) 32xbez pruhuToto zboží není skladem - pouze na objednávku (dodací lhůta cca týden)S- SDR 7 . Tlakové potrubné systémy z PE sú vhodné na prepravu pitnej a úžitkovej vody, na pretlakovú a vákuovú kanalizáciu a na prepravu rôznych druhov kvapalín s . PE vodovodný tlakový systém. Koextrudovaná dvouvrstvá trubka PE–MD představuje v současné době.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky