pondělí 21. dubna 2014

Skleněná deska pod umyvadlo

Skleněný obklad skříňky pod umyvadlem. V interiéru rodiného domu jsme realizovali obklady zdí a nábytku pomocí barevného . Samozřejmě vyrobíme skleněné desky v různých barevných i tvarových variantách. Vyrobíme dle poptávky i skleněné desky do koupelen pod umyvadlo , nebo . Hledáte kvalitní desky pod umyvadlo , které vydrží, obraťte se na Besteco.

DESIGN deska pod umyvadlo - bílá. Deska pod umyvadlo Dolce Akácie, 100x50xcm. Boční závěsné skříňky obsahují kvalitní skleněné police, které zabírají minimum místa.


Skříňky pod umyvadla už jsou osazeny závěsným kováním s 3D . RAVAK deska pod umyvadlo I 800x550x70mm, bez otvoru pro usazení . Co byste řekli na skříňku pod umyvadlo na desku ? Desky pod umyvadlo , Nábytek, zrcadla a osvětlení, SAPHO E-shop.

Bez otvoru pro umyvadlovou baterii - pro kombinaci s umyvadlovou . Umyvadlo skleněné , kulaté na desku. Podpěra pod umyvadlo STELLA nerez. Keramické umyvadlo zasazené do skleněné desky. Day skříňka pod umyvadlo 115cm, závěsná, bílá lakovaná vysoký lesk skleněná horní deska s otvorem pro baterii vlevo výsuvná zásuvka vč. Klasická, retro, moderní, kamenná umyvadla na desku.


Používají se na skleněnou či kamennou desku , na výklenek obložený. Designérka Martina Šimková ho navrhla na míru . Informace o výrobku: instalace: k postavení na desku , pomocí podpěry Stella. Laufen Case Skříňka pod umyvadlo se zásuvkami, dvířka, skleněné poličky.


Kombinací desky KIRA například se skleněným umyvadlem ze série . Deska je z přírodního materiálu, který nesaje vlhkost. S drobnou vadou viz text níže. Dnes jsme do nabídky přidali nové kusy desek pod umyvadlo , jedná se o dřevěné lesklé desky z tropického dubu. Tyto umyvadlové desky nabízíme v těchto .

Sestava designového koupelnového nábytku s deskou pod umyvadlo je doplněna skleněnou vitrínou, policí se zrcadlem, stoličkou a pojízdnými zásuvkami. LIVING WELL - Skříňka pod umyvadlo - pod umyvadla. Do odkladní desky lze zapustit nejen drahé koupelnové umyvadlo, ale také jednoduchý kuchyňský dřez,. Skrinka pod umyvadlem se hodi pokud chcete zakryt nepeknou odpadni instalaci vedenou pod . Charakteristickou tvář oblíbené koupelny Cubito zvýrazní řada stejnojmenných doplňků, které těží z čistoty přímočarých geometrických tvarů. ELIXÍR skleněné umyvadlo 50x38cm, pískované sklo č. Dominantní a trendovou záležitostí celé koupelny je skleněná deska (1cm).


AVICE deska 60x50cm, dub starobílý (AV65). Designové dřevěné umyvadlo na desku se skleněnou baterií v olejem. V ceně setu je umyvadlová výpusť a kroužek pod umyvadlo v barvě baterie. Kč Sapho SAPHO deska pod umyvadlo 70x50cm,dub AV074. Praktická bílá skříňka pod umyvadlo z certifikované MDF desky.


Co takhle pořídit si novou skříňku pod umyvadlo se skleněnými dvířky a zrcadlem jako dárek?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky