pátek 11. dubna 2014

Hydraulické šroubení přímé

Ocelové hrdlo, připojovací G . Popis produktu: Nátrubek do hadice s vnějším závitem. Jedná se o standardní řadu vzduchového závitového šroubení vyrobeného z . Ucelený sortiment prvků, nářadí a nástrojů pro stavbu hydraulických rozvodů. K dispozici jsou hadice a šroubení ve všech světových standardech. Přímá šroubení s vnějším trubkovým závitem.


Veškeré hydraulické šroubení nabízíme také v nerezovém provední. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Přímá hrdla slouží k připojování hydraulických hadic a hydraulických trubek k hydraulickým rozvaděčům a jiným hydraulickým prvkům. MANVER hydraulická šroubení dle ČSN a DIN.


HYDRAULICKÉ HADICE PRŮMYSLOVÉ HADICE ŠROUBENÍ. Přípojky přímé z nerezové oceli. Firma začínala výrobou a prodejem hydraulických hadic a šroubení.


Nabízíme velkoobchodní ceny přímo od výrobce. Možnost připojení pomocí šroubení s o-ringem – rychlé utěsnění. Závit UNF - unifikovaný jemný závit.


Výroba hydraulických šroubení a hydraulické šroubení to je kovovýroba Martin. Spojka přímá redukovaná M 14x- M 12x5. Už nemusíte pracně a zdlouhavě hledat odborníky na hydrauliku ! Naše webové stránky používají soubory cookie. Prohlížením našich webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.


Přehled základních položek hydraulického šroubení VOSS:. L GE 18-LM 18x 2 Kč. Spojovací materiál ( šroubení , úchyty, trubky), mazací a olejová technika.


Různé nástroje, například trn, kužel pro přímé spojky a kotouče pro kolena. Schwer Fittings, nerezové hydraulické šroubení Plzeň, prodej armatury, manometry, Schwer Fittings je výrobcem prodejcem nerezavějících potrubních . Radiátorové připojovací šroubení. Lineární vedení Schneeberger MONORAIL.


Hydraulika Počet produktů: 219.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky