pátek 4. dubna 2014

Bidetová sprška s automatickým uzávěrem vody

Automaticky přepínaný perlátor - pro připojení bidetové spršky. Bidetová sprška s nástěnným uzávěrem vody , držákem spršky a hadicí. Skladem, ihned k odběru ks. Podomítková bidetová baterie pro teplou a studenou vodu s ruční sprškou.


Bidetová , baterie TRIUMPH, automatická výpusť, moderní hranatý design. Když páčku uvolníte, voda se vypne. V případě bidetového sedátka budete potřebovat elektrické přívody, bidetová sprška vyžaduje rozvody vody. Proto vždy při rekonstrukcích nebo zařizování . Bidetové spršky , bidetové sprchy s baterií i bez baterie.


Dvojventil s napojením vody na nádržku, chrom. Sprchová hadice pro napojení bidetové spršky není určena na permanentní tlak. Stop ventil na spršce slouží . Ruční bidetovací sprška s pojistkou proti přetížení hadice.


Hlavním cílem tohoto systému s bezpečnostní pojistkou je zamezení neočekávaného úniku vody v . Ideální alternativou je bidetová sprška , která se jednoduše nainstaluje. Při instalaci bidetové spršky vypněte uzávěr vody a řiďte se návodem, . Je důležité zavírat po použití přívod vody (buď na držátku spršky nebo na zdi), protože pouhý uzávěr na perko. Osa bidetu by měla být alespoň centimetrů od osy klozetu. Pak ale přece není problém na roháček s uzávěrem vody přimontovat bidetovou spršku. Jsou lidé, pro které patří toaleta zcela automaticky do koupelny.


Malý průtokový elektronický ohřívač, pracuje automaticky podle průtoku vody a . V prípade bidetového sedadla budete potrebovať elektrické prívody, bidetová spŕška si vyžaduje rozvody vody. Preto vždy pri rekonštrukciách alebo zariaďovaní . Nezavírejte silou víko bidetu (může se poškodit). Pokud budete používat dámskou nebo anální spršku delší čas, teplota vody může mírně poklesnout.


Kdo se nechce vzdát komfortu, který poskytuje očista vodou po použití WC, ale přitom. Geberit AquaClean aktivuje automaticky ihned po dosednutí odsávání pachů. Spannring aquamano bidety – nejčistší forma moderní hygieny těla – vodou ! Vodní zásobník přístroje se automaticky plní (prosím čekejte na „ pípnutí“). Mincí otočte uzávěrem kloboukového filtru a vytáhněte jej.


Inteligentní centrální jednotka Sense Guard rozpozná únik vody a okamžitě. Integrovaná , vytahovací sprška , otočná výtoková trubice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky