úterý 22. dubna 2014

Wc sedátka

Skladem, ihned k odběru ks. WC sedátka za trvale nejnižší ceny. Najdete zde také sedátka s integrovanou vložkou, kterou jistě ocení děti. Nabídka náhradních pantů, šroubů.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.

Stovky modelů od předních výrobců sanity. Nabízíme sedátka termoplastová i duraplastová s klasickým nebo s pozvolným sklápěním . Vlastnosti: Barva: bílá Integrovaná vložka Vložka je přichycena k… 83- Kč 58- Kč. Nejlepšími výrobci jsou Keramag a Duravit. Vybraná sedátka jsou se systémem Softclose, . Sedátka od nich vám poslouží . Tyto rozměry musí být kompatibilní .

Sofclose - pomalé uzatváranie sedátka i veka zaisťuje hydraulická brzda. DEEP by JIKA sedátko bez poklopu ocelové úchyty. Přinášíme Vám novou aktualizovanou verzi tohoto sedátka ve dvou typech.


Zabraňují přenosu infekce, jsou . Sada je určená pro$sedátka CSS37. Náhradní sada obsahuje 2ks samozavíracích pantů, montážní . Tato WC - sedátka se vyrábějí z ekologicky vhodných materiálů. Uzavřená povrchová plocha bez pórů poskytuje ty nejlepší předpoklady pro optimální hygienu. Hledáte originální doplňky na toaletu nebo do koupelny? Alcaplast wc sedátko softclose, slim.


Obchod se zaměřením na koupelny. Specializace: obklady, dlažby, vany, vodovodní baterie, sprchové kouty, koupelnové doplňky, stavební chemie. Všeobecné podmínky používání e-shopu. Pracují pomocí hydraulického systému, kdy víko i sedák dopadá pomalu a tiše na klozet.


Sedadlo vždy musí sadnúť na WC , ktoré si vyberiete. Tvar a veľkosť sedadla sa teda odvíja od WC misy.

Zboží není momentálně v nabídce Přípravili jsme pro vás podobné produkty, které by se Vám mohly líbit. Pomalé uzavírání sedátka i víka zajišťuje hydraulická brzda. V našem eshopu naleznete rovněž i univerzální prkýnka na klasické WC mísy.


Kupte si wc sedátka a příslušenství - náš eshop nabízí wc sedátka a příslušenství a další koupelnové vybavení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky