úterý 1. dubna 2014

Protiskluzový násadec na berle

Protiskluzové nástavce na berle a hole jsou ideální pomůcku všude tam, kde hrozí riziko uklouznutí po povrchu. Násadec na francouzskou berli FDI. Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte v . Lze ho použít u holí a berlí , které mají nosník válcového . Protiskluzový sklopný násadec pro zimní období, zabraňuje uklouznutí hole či berle.


Gumový násadec na ortopedickou berli.

NÁSTAVEC PROTISKLUZOVÝ 1CTE - kovová výztuha, vnitřní průměr: mm. Na francouzské hole, berle a hůlky proti sklouznutí na náledí a zmrzlém sněhu. Francouzská předloketní berle VERA - VYMĚKČENÁ RUKOJEŤ.


Pryžový násadec na francouzské hole. Nástavec je sklopný a odnímatelný. Vyřízeno obvykle během dnů. Držák holí a berlí univerzální.


BERLE PODPAŽNÍ DURALOVÁ DPB VELIKOST STŘEDNÍ,DLOUHÁ A DĚTSKÁ,1KG VYMĚKČENÁ. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a .

Doplněk zabraňující uklouznutí na sněhu či ledu. Příslušenství k berlím a holím Počet produktů: 34. Po stlačení koncovek se protiskluzový nástavec sklopí do funkční polohy.


Pro použití na namrzlém nebo sněhem pokrytém povrchu. Pojišťovna tento výrobek nehradí! Světlo na berle a hole ERILED. Lze připevnit ke každému průměru hole nebo berle. Přídavné polstrování rukojeti berle , různé barvy.


Náhradní pryžový násadec , kovová výztuha, 28mm. Je určen pro předloketní francouzské berle FD 9 FD . Je protiskluzový a podporuje . Berle i hole slouží k odlehčení zátěže dolních končetin, případně ke zvýšení stability. Nelze jej používat na betonové nebo jiné. Násadce zajišťující lepší adhezi berle nebo hole na sněhu a ledu.


Lze jej nainstalovat na jakoukoliv berli či hůl. V případě nepotřeby jej lze . Při výběru francouzských berlí jsem postupovala systémem pokus omyl,. Na zimu se často používá násadec protiskluzový s hroty, který se na gumový násadec. Hmotnost protiskluzového nástavce je cca g.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky