pátek 4. dubna 2014

Tubusy na míru

Při objednávce tubusu na míru je cena uvedena za 1cm. PRŮHLEDNÉ PLASTOVÉ TUBUSY jsou ve standardní délce 120cm, různých průměrů (uveden vnitřní průměr tyče). Minimální prodej je jedna tyč. Tubusy krátíme na zakázku - TUBUSY NA. Pokud Vámi navolený rozměr TUBUSU NA MÍRU nevychází do počtu, který lze nastříhat z jedné tyče, bude Vám zbytek.


Nabízíme dlouhé krabice a tubusy v nejrůznějších rozměrech a velikostech.

Hranaté i kulaté tubusy jsou vhodné pro rozesílku poštou a zásilkovými. Jsme schopni na míru vyrobit: kartonové krabice, proložky, boxy, cívky, hrany, sáčky, . Plastové tubusy , tuby, pouzdra, schránky, hobby a další balení jsou. Kartonové dutinky různých rozměrů a váhy. Dutinky jsou vhodné k použití v domácnostech i firmách. Nabízíme kartonové tubusy ve tvaru krabice i kulaté tubusy s víčkem.


Využijte akční nabídky na Paketo. E-shop na míru od MEDIA ENERGY s. Na míru vyrobené nafukovací tubusy , jež byly využity k sestrojení šlapadla.

Reklamní tubusy s musli vyrobené na zakázku jsou ideálním reklamním dárkem pro milovníky zdravého jídla i sladkých pochutin. Tomáš Huber a Martin Wallner začali míchat müsli na míru ve vinohradské. Když bylo vše zabaleno, odvezli tubusy na poštu a osobně je rozeslali zákazníkům. ELENKY, ŠÁTKY A TUBUSY ,Cyklistické oblečení a cyklodresy Dexter.


Cyklo oblečení a doplňky pro muže i ženy. Prodáváme průhledné plastové tubusy , trubičky, pouzdra, obaly na míru , plastová víčka a plotovky. Na zakázku již od jednoho kusu.


Veškeré obaly se vyrábí ručně na míru dle požadavků každého zákazníka. Hledáte neotřelý obal pro svůj produkt nebo na reklamní předměty? Papírové dárkové tubusové obaly na míru. Tréninkové plány na míru Dnešním dnem začínáme nabízet možnost Tvorby plánů na míru nejen členům Hobby teamu Bezva běžky CZ,. Vaše zboží na paletách dobře zafixujete a ochráníte proti poškození při přepravě za pomocí kartonových.


Od dnešního dne si můžete zakoupit na recepci Hotelu Emeran tyhle parádní čepice, čelenky a tubusy. Na fotce je jen část barevných . Jako jediná firma v České republice vyrábíme dárkové tubusy přímo na míru našim zákazníkům, kteří si řeknou jaký obsah, případně grafiku chtějí na tubusu mít, . Díky zakázkové výrobě si můžete zvolit potisk i rozměry krabic, lepicích pásek, obálek a dalších obalů podle svých představ. Ani obyčejné tubusy a desky nemusí být jen funkčním předmětem pro uchovávání.


Váš výrobek v novém kabátě, který vytvoříme na míru , přesně podle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky