pátek 25. dubna 2014

Giana rajčatový protlak

Zpracovaná pasterovaná zelenina - protlak . Obsahuje přídatné látky: E 3Kyselina citrónová. Chcete vědět, jak tento výrobek dopadl v našem. Energie, neuvedeno, neuvedeno,.


Bílkoviny, neuvedeno, neuvedeno,. Zloženie: rajčata , jedlá sůl, regulátor kyselosti: E 330.

Nutričné hodnoty ďalších tisíc potravín. Vlastní jedálniček pre evidenciu energetického príjmu a . Konzervovaný rajčatový protlak. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. GIANA RAJČATOVÝ PROTLAK v prodejnách Tesco, platnost: 27.


Thêm vào danh sách yêu thích! Giana rajčatový protlak 140g. Jedná se o zpracovanou jednodruhovou pasterovanou zeleninu. Ty nejlepší tuňáky, sardinky, šproty, .

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Zonin 75L Cabernet Italiano. Znovín 75L Veltlínské Zelené.


Jde o potravinu, která byla vyhotovena pro stát Česká republika. Sleďové filety v rajčatové omáčce. Skladujte v suchu a mimo dosah slunečního záření.


Po otevření ihned spotřebujte. Dnešní akční ceny a nabídky na rajčatový protlak ze sortimentu prodejních. Akční letáky a slevy na vouchery. Obal odhazujte na místo s označením kovy.


Zapomeňte na fronty a tahání tašek. Nakupujte potraviny online a nákup Vám doručíme až ke dveřím. Jiné ryby, Ostatní konzervy, Potraviny,. Viva Gourmet jablečné pyré lahůdkové. Rajčatový protlak 140g Gabriella.


Pro zahřátí v sychravých zimních večerech je nejlepší dopřát si pořádnou polévku. Zkuste například pikantní fazolovou polévku, která má rajčatový základ a na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky