čtvrtek 17. dubna 2014

Výfukové potrubí škoda octavia

DPF, střední díl výfuku, zadní díl . MATICE M( VÝFUKOVÉ POTRUBÍ TURBODMYCHADLA) OCTAVIA III. RS TFSI BWA APR K-350hp 480nm. TDI SKODA OCTAVIA I (1U2) - trubky výfuku. Výfukové potrubí - svody - 1. V katalogu náhradních dílů je tento díl označen číslem .

Prużný díl výfuku pro SKODA modely aut v top kvalité. Octavia značky Škoda nabízíme se slevou. Po zvolení vašeho auta vám bude zobrazený seznam vhodných SKODA OCTAVIA Zadni tlumic vyfuku - dílů v MTS značkové kvality, anebo jiné značkové. Máme i jiné díly na tyto vozy. Pokud máme očištěno, celé výfukové potrubí řádně odmastíme.


Těsnění mezi sběrné potrubí a přední díl Škoda. Nejlepší ceny nejkvalitnějších dílů, a k tomu slevy. Jakoby se vyklepala z příruby, . Sdelili me, ze je na rozvody .

Nabízím starší použitelné sací a výfukové potrubí. Mohu zaslat i poštou po předchozím zaplacení včetně poštovného. Kompletní sportovní výfukové potrubí (za KAT) se skládá z předního tlumiče, . Autodíly pro SKODA OCTAVIA I Combi (1U5) 2. Vseobecne informace: pro zadní část tlumiče výfukového potrubí. Přední díl je upevněn přírubou ke sběrnému výfukovému potrubí motoru či k . Třívrstvý pletenec - pružný díl výfukového potrubí (3x 1mm).


Dále je možné, že se v některém z tlumičů uvolnila tlumící výstelka ze skelné vaty a letící spaliny ji vtlačily do výfukového potrubí , kde teď brání . Zjistil jsem, že mi jde po nastartování pára z výfuku. Kapalinu mi trošičku dolili v servisu a od té doby neubývá. Jezdím v týdnu jen krátké trasy . O složitosti tohoto dílu svědčí jeho důležitá funkce, umístění i délka výfuku.


Montážní kalíšek výfuku pro vozy Citroen, Peugeot, Renault určený k navaření. Na modely A Bora, Golf a Polo značky Audi a VW ponúkame Potrubí výfukové octavia 1. Servisní technici môžu tento diel . Na zakázku vyrábíme svody, případně kompletní potrubí na jakoukoliv značku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky