úterý 8. dubna 2014

Sanela golem

TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 3mm. Všetky informácie o produkte Pisoár Sanela GOLEM SLP 19RS, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Sanela GOLEM SLP 19RS. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Tento model je našim nejprodávanějším. Obsahuje elektromagnetický ventil, propojovací hadice, rohový ventil, . Sanela Senzorové pisoáry - Pisoár GOLEM s radarovým splachovačom a integrovaným zdrojom - keramický pisoár, lišta s radarovým splachovačem a . Zobacz inne Pisuary, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.


Caracteristica principala a acestui produs este senzorul tip radar incorporat in pisoar. Nu este vizibil, insa va declansa la fiecare utilizare un jet de apa. SLP 19RB - Ceramic Urinal GOLEM Battery- operated brochure on ArchiExpo. V tomto instruktážním videu jsme pro Vás připravili postup, jak provést instalaci automatické baterie.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Stainless steel sieve for urinal Golem.


Pisoár GOLEM s automatickým radarovým splachovačem pro bateriové napájení, Sanela SLP 19RB Kliknutím zobrazíte detail. Doporučený pracovní tlak: - MPa. Společnost Sanela je předním českým výrobcem kompletního sortimentu sanitární elektroniky.


Hlavním cílem společnosti je uspokojit vysoké nároky na moderní . Porovnání cen pisoar sanela golem sl19rz, srovnání cen pisoar sanela golem sl19rz na portálu HLEDEJCENY. GOLEM Antivandal pisoár s radarovým senzorom batériové nap. Spoločnosť Sanela je popredným českým výrobcom kompletného sortimentu sanitárnej elektroniky.


Hlavným cieľom spoločnosti je uspokojiť vysoké nároky na. Golem s radarovým splachovačom 6V. Armin Dedic - Ko to meni fali da je tu - Gk - Tv Grand 21.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky