středa 16. dubna 2014

Baterie ebl1g6llu

Originální baterie do mobilního telefonu s články typu Li-ion. Druhou baterii oceníte například na cestách. Všetky informácie o produkte Batéria do mobilného telefónu - originálna Batéria Samsung EB - L1G6LLU , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie. Baterie nemá paměťový efekt a je . Tato baterie je vybavena NFC anténou pro případnou komunikaci s jiným . Náhrada za akumulátor EBL1G6LLU. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny . Pokud jste si nevybrali z podobných produktů, . Originálne náhradné batérie Samsung EB - L1G6LLU Li-Ion 21mAh pre mobilný telefón Samsung i93Galaxy S III ( Galaxy S).


Samsung náhradní baterie určená pro Samsung Galaxy S III. Vlastnosti: Kapacita : 21mAh Eko-balení: Výrobek je zabalený v ekonomickém obalu, tj. Li-Ion baterie EB-L1G6LLU Samsung i93Galaxy S3.


Radość zakupów i 1 bezpieczeństwa dla każdej . Cumpara Acumulator Samsung EB - L1G6LLU pentru Galaxy Si930 SNeo i930 bulk de la eMAG! Verifica oferta de azi si alege dintr-o gama variata de produse .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky