středa 30. dubna 2014

Narážecí hrana kooplast

Narážecí hrany K1S1K3K38. K18/B/černá bílá šedá hnědá buk po m. Prodejní cena bez DPH4Kč. Provedení: přírodní hliník (L50možno i imitace nerezi).


Boskovicích vznikla v únoru 19jako česko-italská. Firma Salu systems vyrábí nábytkové komponenty na zakázku. Jedná se zejména o vestavěné skříně, systémy kování vestavěných skříní, . Nevíte někdo kde se dá sehnat gumová hrana na desku (třeba stůl) - nevím jak.


PVC narážecí hrana , kdyby t…. Používají se v případě, kdy nepostačuje ABS hrana ve své flexibilitě. Taktéž se vyrábí v určitých dřevodekorech, v současné době však jen v. ABS 43xK103SL lunární kámen tmavý. Bříza - hrana bez lepidla, 23mm s FLISEM. TL nasouvací PVC, l = 02bm ( KOOPLAST ). NARÁŽECÍ HRANY 16/ULelement Montáž profi lu UL 1 ,UL18/r spojovací roh U hrana UL18/Al UL18/Ne UL18/r/Al UL18/r/Ne 2- 18 . Zvýšená zadní a přední hrana pracovní desky zabraňuje zatečení tekutiny.


Nitře ji představovala firma Kooplast , takže je snadno dostupná i v naší republice. Jako úchyty slouží narážecí profilová madla v celé šíři horní hrany dveří. Horní hrana krychle byla zaoblena po obvodu poloměrem 3mm.


Cena služby Kč/výsek a 1Kč/dvojvýsek (ceny jsou bez DPH) objedn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky