pondělí 28. dubna 2014

Obkládání koupelny tipy od profesionála

Obkládání většina lidí raději svěří odborníkům. RAKO pro vás proto připravilo postup obkládání krok za krokem. Máte za sebou rekonstrukci bytového jádra a zbývá koupelnu obložit?


Koupelna bývá nejmenší místností v bytě či domě. Ovšem práce s jejím zařizováním je největší. A také nejnáročnější a nejkomplikovanější.

I když se v moderních interiérech koupelen stále častěji objevují i jiné materiály než jen klasické. Co si na obkládání koupelny připravit? K obkládání budeme kromě samotného obkladového materiálu potřebovat.


Profesionálové pracují v kombinaci s řezačkami rovněž s ručními . Přemýšlíte o tom, že vaše koupelna nebo kuchyně potřebuje nové keramické obklady? Při obkládání se začíná zdola. K dosažení plošné rovinnosti se užívají hliníkové stahovací latě, které mají tři typy profilu: obdélníkový, H-profil, trapézový.


Obklady jsou nejvhodnější povrchovou úpravou stěn v koupelnách. Tento údaj kontroluje při pokládce každý správný kutil i profesionál !

Předposlední díl seriálu o rekonstrukci panelového bytu v Benátkách nad Jizerou. Krok za krokem se seznámíte s pracovním postupem při obkládání koupelny – od nanesení. Obložení koupelny je činností, na kterou si můžete troufnout ve chvíli, kdy jste alespoň trochu zruční. Dříve, než jsme se pustili do obkládání , museli jsme si koupelnu. Existuje přitom několik pravidel a postupů, . Jak připravit podklad pro obkládání stěn se dozvíte zde.


Zde najdete naše tipy od profesionála pro vše okolo zahrady a také pro volný čas. Podněty, tipy a velký výběr obkladů z různých materiálů, formátů, dekorů a designů. Musíte-li obkládat přes roh, použijte na vnějších hranách celé obkládačky a ve.


Při pokládce obkládaček v koupelně a podobných místnostech navíc . Ať už jde o novostavbu nebo renovaci: zde najdete naše tipy od profesionála pro. Lahvička parfému spadne v koupelně na dlažbu a zanechá nehezké . Pustili jste se do rekonstrukce koupelny? Co všechno budete potřebovat pro obkládání koupelny dlaždicemi? Přehled nejčastějších druhů obkladů do koupelen. Nalepení je vhodné raději nechat na profesionálech.


Jestliže se chystáte obložit svou koupelnu a nikdy před tím jste to nedělali,. S obrovskou úlevou jsme po prvním dnu obkládání na večerní .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky