čtvrtek 24. dubna 2014

Topný kabel proti zamrznutí

Ochrana potrubí proti zamrzání. Tuto situaci lze řešit ochranou potrubí topnými kabely. První možností jsou topné okruhy . Potrubní rozvody a vodoměry mohou zamrznout a následně popraskat a způsobit nemalé finanční škody.


Pomocí samoregulačních topných kabelů 1 . Zabezpečení trubek proti zamrzání 12-letá záruka.

Topné kabely v předem daných délkách s přívodním šňůrou a vidlicí 230V. Pro plastové potrubí se doporučují samoregulační dvoužilové topné kabely do. Jako tepelná izolace proti zamrzání potrubí studené vody, kdy je povrchová . Topný kabel s termostatem PFP - 1. Samoregulační kabely R-ETL jsou určeny pro ochranu potrubí proti. Dimenzování výkonu topného kabelu. V-systém řeší problematiku ochrany potrubí proti zamrzání čtyřmi způsoby z hlediska.


PPC jsou určeny pro ochranu kratších vodovodních potrubí. Vodovodní potrubí nebo potrubní rozvody technologických linek jsou zpravidla proti mrazu chráněny tepenou izolací.

Důležitý je výběr správného kabelu. Sada pro ochranu okapů proti zamrznutí 20m. K ochraně proti zamrzání jsou exponované úseky a části vyhřívány samoregulačními topnými kabely.


Použití elektrického topného kabelu na povrchu potrubí je velmi elegantním a účinným řešením ochrany potrubí proti zamrznutí. Instalace topného kabelu ovšem . Pro zabezpečení potrubí přípojky před zamrznutím doporučujeme zvýšit krytí. Aktivní ochrana proti zamrzání instalačních potrubí a okapů - topné kabely. Potrubí v bytových domech - ochrana proti zamrzání.


Použití topných odporových nebo samoregulačních kabelů je možné u všech typů používaných materiálů . Topné okruhy s termostatem jsou určeny pro ochranu potrubí proti zamrznutí. PPC pro ochranu potrubí proti zamrzání se zabudovaným termostatem a vidlicí do zásuvky. Výrobek má vždy topnou část o dané délce, integrovaný termostat a přívodní kabel.


Klesne-li okolní teplota, samoregulační topné kabely začnou generovat více tepla. Pokud se okolní teplota zvýší, množství vytvářeného tepla se sníží. Skladem topné rohože i kabely , termostaty, konvektory. Tato příručka popisuje instalaci topných kabelů na potrubí, ventily, příruby a jiné.


Cirkulační čerpadlová stanice s topením - ochrana proti zamrznutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky