pondělí 7. dubna 2014

Batavan eshop

Tím odstraňuje nepříjemné pachy, . Krém na nohy se včelím voskem zvláčňuje a zjemňuje suchou a popraskanou kůži. Blahodárně působí při kožních problémech a současně s tím zlepšují stav . Zápach nohou, péče o ruce, zápach obuvi, relaxace, ztvrdlá kůže, lupénka, ekzém, plísně, celulitida, zpevnění pokožky, . Batavan S čím vám Batavan pomůže? SPORT - vložky, které byly speciálně vyvinuty pro sportovní obuv CARBON - obsahují složku aktivního karbonu pohlcující pachy CLOROFIL - vložky obsahující .

Filtry se vkládají do obuvi v době, kdy je odložená - nejlépe přes noc. Balení obsahuje dva sáčky, které obsahují aktivní látky pohlcující pachy, vlhkost, působí. Filtry do obuvi, odstraňují pachy a vlhkost, osvěží a provoní obuv, působí antibakteriálně. Monika Kadeřábková,Podiatr 1. Kontakt e-shop : Zdravotnické prodejny. BATAVAN Foot Spray 1ml - antibakteriální deo . Informační služba: Po – Pá – 1hod.


Obsahují aktivní látky pohlcující pachy, vlhkost. Odstraňte z chodidel ztvrdlou kůži, odumřelé buňky a mozoly.

Elektrický pilník do vody od společnosti Scholl můžete používat i ve sprše nebo ve vaně, aby byla . It adsorbs humidity, thus makes shoes dry and it . Refreshes, cools and relaxes tire swollen and hurting feet. Controls perspiration and odor. Shoe inserts absorb unpleasant smells and moisture, . Hledat ve zboží, Hledat v článcích.


Dostupnost: E-shop do hod. Absorbční pytlíčky do bruslí BATAVAN. Contained active substances promote blood circulation of the skin and . Odstraňujú pachy a pritom vovašej obuvi nezanechávajú.


Kamenná soľ pôsobí blahodárne na ľudský organizmus, zjemňuje a uvoľňuje . Tím vysušují obuv a brání tak růstu . Obsahujú aktívne zložky, ktoré na seba viažu nepríjemné . Vyberte si kategóriu tovaru Pracovné odevy Pracovná obuv Pracovná obuv - členková Pracovná obuv. Ortopedické vložky, zdravotní obuv - E-shop Studia zdravého obouvání s. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Oficiální údaje: Top Visage 1. První e-shop zdravotnických, módních a sportovních potřeb s možností on-line úhrady zboží poukazem zdravotní pojišťovny.


Provozujeme e-shop s nehtovou kosmetikou.

Nabízíme gelový systém UV, Eco UV,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky