čtvrtek 30. července 2015

Automatický naviják box s hadicí 40m

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Naviják Autoreel Hozelock se speciální uzavřenou konstrukcí je kombinací samoukládacího mechanizmu a automatického navíjení hadice. Buben automatický samonavíjecí se zahradní hadicí m Konstrukce:. Tento automatický hadicový naviják , předem doplněný hadicí o délce m , je dodáván. Nástěnný box na hadici s délkou hadice m Gardena roll-up automatic. Automatic s automatickým navíjením a. Hadicový box vám usnadní práci s hadicí při zalévání na zahradě.


Ta je v případě potřeby automaticky navíjena zpět do přístroje bez jejího . Vybaven automatickým navijákem hadice , který lze aretovat v pravidelných intervalech. Porovnání cen navijak na hadici 40m , srovnání cen navijak na hadici 40m na portálu HLEDEJCENY. Box na hadici - sada AQUABAG MINI FUXIA. Box včetně hadice v délce m. Tím získáte ve Vaší zahradě akční poloměr m. Naviják Gardena na zahradní hadici Aquaroll, maximalní kapacita: 40m 13mm, 30m 15mm, 25m 19mm,. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů zahradni hadice.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Pred-naložený s m hadicou, táto auto navijak hadice je dodávaný s striekacou celá špecifikácia. Tento Hozelock nástenný naviják automaticky pretočí hadicu bez akýchkoľvek slučiek, . Velký výběr Zahradní hadice a hadicové vozíky naleznete online na OBI. GARDENA nástěnný box na hadici roll-up automatic Comfort umožňuje . Naviják na hadice Gardena roll-up automatic , nástěnný.


About Pojízdný Naviják Na Zahradní Hadici. Naviják zahradní hadice VeGA lze upevnit jak na stěnu tak na zem. Tento naviják na hadice je jistě ideální volbou pro efektivní a účinné zavlažování zahrady.


Dĺžka hadice : mPriemer hadice : mmMax.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky