čtvrtek 9. července 2015

Výlevka plastová nástěnná

V nabídce máme plastové a keramické . Nástěnné umyvadlo se zadní stěnou Nicoll (Abusanitair) bílé. NICOLL (Abusanitair) plasová nástěnná umyvadla a výlevky. Odolná proti nárazu, teplotě,louhům a rozpouštědlům.


Nástěnná vylévka plastová , se zadní stěnou proti ostřiku.

JIKA MIRA výlevka , 435x510x350mm, závesná, s plastovou mriežkou, biela 8.

Dodání včetně odtokové armatury G. NICOLL ABU sklápací rošt pre nástenné umývadlo, antracit. Kromě vybavení koupelen domácností u nás najdete i veškerou sanitární. V ponuke máme plastové a keramické . Plastová výlevka , komplet so sifónom CH-350.


Nicoll výlevka multiset plastová s odkládací plochou. V případě, že nemáte prostor pro celou výlevku můžete pořídit nástěnné výlevky či umyvadla. Termostatická nástěnná baterie s bidetovou sprchou 7. Mřížka plastová univerzální pro výlevky Aqualine.

Výrobce: First plast, Edil Plast. Celoplastová nástěnná výlevka se sifonem a roštem (za příplatek) se ideálně hodí do . PP (odolný proti nárazu, teplotě, zředěným kyselinám, louhům) Víceúčelové umyvadlo abu multiset . Nabídka keramických a plastových výlevek od renomovaných výroců JIKA, KERAMAG, NICOLL. Oblast využití, Interiér, Exteriér. Ideálním řešením pro úklidové místnosti je plastová výlevka Olsen Spa.


Ocelová výlevka Anita včetně ochranné zadní stěny proti stříkající vodě je vyrobená z. Mezi ně patří i keramická závěsná výlevka Mira, kterou ocení především personál zajišťující úklid veřejných budov. Součástí výlevky je odnímatelná plastová. Aqualine patří k unikátům - nabízí vysokou funkčnost za . Vhodné pro prostory, Technické. SANITA A ZRIAĎOVACIE PREDMETY. Výprodej,,,vylevka, plastova ,vcetne,prislusenstvi,1ks,serie,vyprodej,sanitarni, keramika.


Nástenná výlevka BIELA SOFIA s otv. Materiál: Plast, Druh výrobku: Umyvadlo, Provedení: Výlevku. Souprava redukcí pro montáž nástěnné vodovodní baterie 1mm do .

Litinová záhradní výlevka 465x650x320mm, black, ca. JIKA Mira závěsná výlevka s plastovou mřížkou. Výlevky , Umyvadla, toalety a dřezy, SAPHO E-shop.


Výlevka príslušenstvo ABU sklápací rošt kovov šedá, KS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky