pondělí 13. července 2015

Sprchová vanička 80x80 samonosná

Hledáte 80xsamonosna sprchova vanicka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Vanička je samonosná - má skořepinu vyztuženou moderním PU nosičem, který jí dodává . Base) nebo k zapuštění EX – samonosná bez panelu, určená. Tato samonosná vanička se snadnou instalací i údržbou si získala už velké množství zákazníků. Sprchová vanička černý granit 800x8mm s bílým krytem sifonu. Její skořepina je vyztužená moderním PU nosičem, instaluje se . Roltechnik Tahiti-P čtvrtkruhová vanička samonosná 80x80. Prohlédněte si sekci Vane a sprchové kúty a vyberte si Vanička jaký chcete!


BY JIKA akrylátová sprchová vanička 800x800mm štvorcová, samonosná , biela. Samonosnou akrylátovou vaničku Deep by JIKA o výšce mm lze snadno instalovat na podlahu. Akrylátové čtvercové sprchové vaničky doporučujeme . Podívejte se na nabídku Polohluboká samonosná sprchová vanička SEMIDEEP NEO. Tato čtvrtkruhová sprchová vanička má hned několik výhod.


Je samonosná , a tak se velmi snadno instaluje. Akrylát, ze kterého je vyrobená, jí propůjčuje skvělé . Samonosná sprchová vanička iROUND vás zaujme jednoduchým . Nabízíme sprchové vaničky akrylátové, vaničky z ABS, a další příslušenství k vaničkám. COLA-P vás prekvapí vo všetkých smeroch.


EX = samonosná bez panelu, určená k obložení běžnými obkladovými materiály . Rozměry 800x8nebo 900x90 výška 125mm. Antibakteriální povrchová úprava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky