pondělí 20. července 2015

Koncovka lanka

KOVYS silniční 690mm Shimano koncovka. Hliníková koncovka na zakončování ustřižených lanek. MAXAlu červená balení 20ks. Zabrušované lanko pro MTB a trekingové brzdy.


Materiál lanka: nerezová ocel. Alligator zabraňující samovolnému roztřepení lanka.

Poznámka: pro lanko 2- 6mm. Bowden podélně vinutý řadící 4mm černý. Koncovka řadícího lanka, stříbrná. Zobrazit názory uživatelů.


Nasuňte ji na konec lanka a zmáčkněte kleštěmi. Univerzálna hliníková koncovka na brzdové alebo radiacej lanko (mm),. Force - koncovka řadícího bowdenu mosaz (4mm).


Je vhodná pro lanka do průměru 2mm.

AISI 3– austenitická chromniklová ocel odolná proti vodě, vodní páře, vlhkosti vzduchu, jedlým kyselinám i slabým organickým a anorganickýmkyselinám. Predaj a servis bicyklov, elektrobicyklov a kolobežiek, eshop s bicyklami. Značkové bicykle a elektrobicykle Specialize Scott, Cube, CTM. V sortimentu máme dále: AUTHOR Lanko brzdové . Tyto válečky jsou určeny pro použití v lankových systémech do max.


W a tyčových systémů do 3W, max. Až do minulého čísla jste mohli v tomto seriálu sledovat postupy při seřizování kola či návody na drobné opravy, které je průměrně zručný cyklista. Duralová koncovka brzdového alebo radiaceho lanka do priemeru mm. Jednoduchá aplikácia pomocou deformácie tvaru koncovky kliešťami.


AL osazený konec od OSTATNÍ z kategorie Cyklistika ( KOMPONENTY na kola) koupíte v e-shopu Baseshop. KONCOVKA LANKA AL NEXELO 500KS DÓZA - koncovka lanka - baleno po 500ks v dóze - materiál: Alu - průměr: mm. Klikněte na obrázek pro zobrazení galerie. Nacházíte se:ÚvodDílyLankakoncovky lanek koncovka lanka.


Al - hliníková koncovka lanka pro všechny lanka vnitřní průměr: 2mm délka: 12mm. Natavte ji nad plamenem - sekund. SHIMANO koncovka lanka 2mm, 100ks, Kategorie: PRUCHODKY,KONCOVKY LANKA,OSTATNÍ.


Al hliníkvnitřní průměr: mmdélka: mmbaleno po 1ks v krabičce FORCE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky