pondělí 6. července 2015

Termostatický ventil herz

Zajímá vás Ventil termostatický nebo obecně Ventil do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Armatúry a príslušenstvo a vyberte si Ventil. HERZ TS-E termostatický ventil rohový, pre jednorúrkové a samotiažne sústavy.


Termostatický ventil HERZ TS-98-VHF s přednastavením, číselná stupnice, šedá krytka. Nátrubek s převlečnou maticí s . Doporučujeme Vám tyto podobné produkty: . Herz ventil do spiatočky Herz kompletný set Herz. Univerzálny model s vnútorným . Regulační ventil s odstupňovanými hodnotami kvs pro klimatizační zařízení při . Prípojka na vykurovacie teleso s kužeľovým tesnením.


Pripojenie na rozvod vonkajším závitom M . Ventil pre ľavostrannú montáž na vykurovacie teleso. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Součástí teplovodního topného systému je termostatický ventil , který reguluje množství teplé vody.


Použití jako směšovací nebo rozdělovací ventil pro regulování topných zón, . Termostatické hlavice, termostatické ventily, radiátorové armatury, regulační a vyvažovací armatury, lisovací press-fitinky a vícevrstvé plastové . Kompresory řady „ HERTZ HGS jsou vhodné pro použití v rámci libovolné aplikace při současně vysokém výkonu a. Hlavica termostatická Herz Porsche design. HERZ - „HERZCULES“ v masívnom vyhotovení. Obrázok, Kód tovaru, Názov, DMOC.


TERMOSTATICKA HLAMCA HERZ DESIGN MINI H. Herz hlavice M 30xPorsche design. Tím výrazně přispívá k úsporám tepla a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky