pátek 31. července 2015

Soklový těsnící profil

Tento profil spolehlivě zabraňuje vnikání vlhkosti do čelní hrany soklu. Transparentní soklový profil pro desky soklu 19. PVC se optimálně přispůsobí podlaze. Tato lišta v transparentním provedení zabraňuje vtečení vody pod kuchyňský nábytek, kde by mohla zničit podlahu.


Těsnicí profily L2 L1 L1 L2 L3 L3 L22 L23 L4 L 09. Profily pro zádový panel L, .

Zabraňuje zatečení vody pod kuchyňké linky, koupelnový nábytek a pod. Těsnící profil na sokl nábytku. Lišta LP soklová 2m (1739) Lišta podlahová LP 3 bílá, m, karton.


Trojúhleníkový těsnící profil. Okapnička k soklovému profilu ETICS. Hliníkový soklový profil s plastovou vložkou, která zajišťuje stálé upevnění vkládaného . Pro vytvoření moderního designu kuchyní Vám firma REHAU nabízí soklové těsnicí profily a rohové lišty nejen jako funkční, ale i vysoce dekorativní prvky.


Při osazení na spodní část soklu zabraňuje nasávání vlhkosti lamina při vytíraní podlahy.

Vzhledem k výši přepravného nejsme schopni lištu dodat přepravní službou. Soklový těsnící profil REHAU. Toto zboží je určeno k osobnímu odběru na prodejně ASKO a. V případě zájmu o dopravu u tohoto sortimentu nás kontaktujte.


TL 2v úpravě hliník broušený je celokovová - těsnící profil TL 2v úpravě nerez broušený je plastový PVC s hliníkovou folií - lišty a komponenty . Kvalitní utěsnění oken a dveří pomocí samolepicího těsnění z odolné EPDM pryže. Feb Založení se nejčastěji provádí nad úrovní terénu pomocí soklové lišty. Velmi vážnou chybou je styk soklové desky se soklovou lištou bez těsnicí pásky. Speciální samolepicí těsnící profil pro spáry . Těsnicí páska k pružnému utěsnění spár tepelně izolačních systémů Baumit.


U starších staveb, které nemají dostatečné hydroizolace je soklová část stavby. Designový těsnicí profil plast světle šedý. Modul soklu s výsekem připravený na sestavu (výsek nebo dvojvýsek) upřesněte. Modré pole=Novinka Zelené pole=Akce Černé pole= Doprodej. Sahypaň görnüşi SOKLOVÉ PROFILY.


U předního soklu je délka libovolná. Navíc soklové lišty za trvale nejnižší ceny.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: lišta těsnící soklová transparentní . Vyztužení rohů - řešení s rohovým profilem s integrovanou síťovinou. Spojka soklových lišt pro spojení zakládacích lišt v kontaktním zateplovacím systému – ETICS .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky