středa 15. července 2015

Sušáky na ručníky do koupelny

Je vyrobeno z leštěné nerezové oceli a poskytne Vaší koupelně ojedinělý vzhled. Konstrukce sušáku umožňuje jeho stálé zapojení do sítě. Aby ručníky rychleji uschnuly. Držáky na ručníky jsou alternativou ke klasickým háčkům a svojí větší velikostí umožní lépe vyniknout ručníkům a osuškám.


Pokud ale do obkladů v koupelně nemůžete vrtat, nabízíme i varianty s možností instalace lepením (bez vrtání). Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání. Koupelnové věšáky a sušáky ručníků. SA-line CIRCLE Dvojitý držák ručníků. OMEGA pozvednou Vaši koupelnu mistrně voleným designem, který je navíc esteticky. LUXO koupelny nabízí z řad koupelnového příslušenství nejen klasické.


Elektrický koupelnový sušák ručníků S60K je určen do koupelen umýváren, sprch a . Skladem, ihned k odběru ks. Sklopný sušák pro ručníky – š. Sapho ER2Adaptér pro přímé napojení kabelu do zdi, pro hranaté profily.

Kvalitní držáky, sušáky a věšáky na ručníky českého výrobce NIMCO. Moderní design, 10-ti letá záruka. Efektivní elektrický sušák ručníků s nízkou spotřebou energie je . Věšáky na ručníky a osušky lze připevnit na zeď, případně pověsit na dveře. Sušák na ručníky - ramenný.


Předložka do koupelny 67x37cm Q36A. Kup teď 1Kč s dopravou 2Kč. Skládací sušák na prádlo závěsný.


Výkonný nástěnný topný mica panel transformující elektrickou energii na tepelné záření (infra záření) ohřívající předměty ve svém okolí i vzduch. U vás doma do pracovních dnů. Vileda Universal je klasický sušák na prádlo se sušící plochou m. Je možné jej umístit na balkon, do pokoje nebo do koupelny , dokonce i do sprchového koutu. Elektrický sušák na ručníky z řady DRY vás zaujme svým nevšedním vzhledem. Telegant od značky LEIFHEIT šetří velice cenné místo ve vaší koupelně.


Praktické nástěnné sušáky do koupelen , lodžií a balkónů. Nabízíme největší sortiment německé značky Leifheit za akční ceny. Díky němu budou ručníky suché a nahřáté, což se vždy hodí, dá se používat také jako elektrický sušák na prádlo.


Je to výborný pomocník do koupelny , protože . Slouží jako elegantní a účelné doplňky do koupelny , kuchyně, rekreačních objektů a pod.

Elektrické sušáky ručníků určené pro pevnou instalaci na stěnu. Vlastnosti Produktu: sušák na prádlo, ložní prádlo, ručníky , nastavitelná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky