středa 8. července 2015

Kovové spony na popruhy

Kvalitní kovové trojzubce, očka, průvleky, kroužky a další galanterie. Pevnost a kvalita je našim klíčem pro spokojeného zákazníka. Plastové a kovové spony neboli trojzubce na popruhy a řemeny , vhodné také pro pletení paracord náramků, náhrdelníku, vodítek a dalšího vybavení pro . Přezka 3 spona kovová průvlečná, průvlek, přezka průvleková, průvlaková, posuvka.


Naleznete zde opaskové přezky, spony v různých provedeních.

Zboží z kategorie kovové spony. Kovová koncovka na popruh šíře 3cm. Největší velkoobchodní prodej textilní galanterie od českých a evropských výrobců.


Nabízíme nitě, stuhy, krajky, příze, knoflíky, zipy, nášivky. Praktické popruhy se sponami a háčkem Sea to summit 2m x 20mm zajistí bezpečný. Velkoobchod textilní galanterie - zipy, nitě, metráľ pro ochranné pracovní oděvy, batohovina, podąívky, druky, suché zipy, popruhy , gumy,.


Kovovou sponu s koncovkou využijete na výrobu popruhových (látkových) opasků.

Naše nabídka kovových spon zahrnuje čtyři různé kategorie. Jedná se o kalhotové a sukňové součásti, sedlářské kování, šlové součásti a zapínání či kategorii . Vhodné kombinovat s touto vsuvkou. Použijte společně s popruhem šíře.


PRŮVLEČNÁ SPONA KOVOVÁ - JEMNÁ - NIKL - . Sada Zapínání tašek magnet 18mm stříbrné Kovové magnetické zapínání na ta. Posunovač slúži na upravenie dĺžky popruhu - skrátenie alebo . Popruhy , zapínání, spony na tašky. Nájdených 4položiek v kategorií Spony a zapínania. Spona trojzubec 25mm trojdielna.


Obojek z popruhu jednobarevný. Jednoduchá nastavitelnost obvodu krku. Pro připnutí vodítka je obojek vybaven . Pokud často převážíte náklad na vozíku, či střeše auta, jistě oceníte tuto sadu kvalitních upínacích pásů.


Koncovku připevněte kleštěmi na konec opasku. Je vhodná také na výrobu tenčích .

Přezka, spona kovová , zdobená smaltem - ks. Opasková spona kovová gunmetal mm. S páskem dosáhnete lepšího protažení a správného .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky