úterý 7. července 2015

Sifon umyvadlový

PVC, mřížka výpusti z leštěného nerezového plechu, odpadní trubka – průměr 40 . Prohlédněte si sekci Armatury a příslušenství a vyberte si Sifon jaký chcete! Dostupnost: Zboží expedováno do týdnů. Sifon umyvadlový kulatý, celokovový s převlečnou maticí, pochrom.


Alcaplast je rodinnou firmou, která prakticky vznikla na „zelené louce“. MULTI sifon umyvadlový vtok CR DN40. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Sifony, Internetový obchod se zaměřením na koupelny, . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Dovolujeme si vám představit jedinečný evropský výrobek. Jedná se o novinku na česko-slovenském trhu, který svojí . Cena platná na skladové zásoby.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Kategorie: Umyvadlové sifony. Další slevy zařízení do domácnosti . Určený pro baterie bez uzávěru výpusti. Umyvadlový sifon chromový, Příslušenství, Umyvadla, Nábytek, umyvadla a WC, Produkty, RAVAK a. Sifon lze kombinovat s bateriemi a komponenty SLEZÁK - RAV. Tepelný atest °C Zápachová uzávěra mm.


Vlastnosti: Materiál: mosaz s chromovou povrchovou úpravou. DN 4 s nerezovou mřížkou a přípojkou, plastový, zápachové uzávěry (sifony) a odpadní ventily umyvadlové, zápachové uzávěry (sifony) a . HL sifon umyvadlový pod omítku HL134. Povrchová úprava: Chrom nebo Vintage Gold.


Zboží na objednávku, dodací lhůta cca týdny . Nejběžnějším výrobkem z tvrdého PVC je umyvadlový zápachový uzávěr ( sifon ). The carbon-steel knife you see pictured above?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky