pondělí 13. července 2015

Objimky na trubky

V této kategorii je nejjednodušší plastová příchytka, objímka dvoušroubková i jednošroubková, objímka na potrubí,kabelové příchytky, plechové objímky, . Upevňovací objímky a příchytky na trubky jsou nezbytnými součástmi pro fixaci potrubí. Vybrat si můžete z různých variant, ale i materiálů. Hadicové spony, potrubní objímky, třmeny, závěsová technika na trubky či hadice.


Pozinkované, nerezové závěsy, prvky pro montáž potrubí a vzduchotechniky, . Společně s panem Fitinkou se nespálíte.

Prodáváme objímky a úchyty na vzduchotechnické trubky a ventilační potrubí. Velmi snadno lze upevňovací objímky na potrubí s vložkami MÜPRO identifikovat podle barevných identifikačních proužků pro příslušné oblasti použití. Náš sortiment potrubních objímek nabízí vhodné řešení pro každý případ aplikace, nezávisle na tom, jaká potrubí je třeba upevnit: plastové trubky nebo . S ohledem na jejich vlastnosti je lze použít pro.


Prosíme, motivujte nás a vyplňte anonymně krátký dotazník spokojenosti, který najdete pod odkazem níže. Rychloupínací mechanismus umožňuje provést snadnou a rychlou montáž. Specializujeme se mimo jiné na značku Fischer, provozujeme kamennou prodejnu a e-shopy on-line.


Zabýváme se prodejem nářadí, strojů, . Plechová objímka oboustranná CM Ø mm na kabely a trubky.

Příchytky na potrubí - plastové . Nabídka objímek pro upevnění potrubí pro rozvody vody, topení, plynu, klimatizace, odpadů. Objímka upínací jednodílná – LUPJ. Potrubní objímky z různých materiálů pro mnoho každodenních aplikací a typy prostředí.


Nerezové objímky pro kotvení potrubí. Würth ▷ a přesvědčíte se o kvalitě a rozmanitosti našich produktů. CNC HIGHSIDER objímky na trubky chrom - pár, držáky lze použít pro držáky světlometu a mají čtyři ve. Dvoušroubové izolované objímky pro uchycení plastového potrubí.


Proti posunu objímek na hlakém potrubí se . Pro zobrazení cen se prosím přihlašte . Závěsy neizolovaného potrubí. Lehká objímka pro závěsy vodorovného potrubí - nízké zatížení, malé tloušťky izolace. Vhodná je k vytvoření odboček k roztřikovačům z hlavního potrubí. Dokumenty v aktuálním umístění: Žádné dokumenty. Schrack Technik je dalším z nástrojů pro usnadnění přístupu všem zákazníkům k naší společnosti.


Používá se pro uchycení vnitřního odpadního potrubí vedeného pod stropem, jako jsou sklady, podzemní garáže, závodní . Kluzné objímky systém RACI slouží k posuvnému uložení potrubí v chráničkách. Při použití RACI objímek nezáleží na materiálu potrubí ani na materiálu, . Pro plastové potrubí se používají také objímky plastové.

Ležaté potrubí z plastů se často ukládá do .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky