pátek 17. července 2015

Vyhřívaná deka 12v

Pro snadnou manipulaci má vyhřívaná deka pružný přívodní šňůru ukončenou 12V CL vidlicí o délce metu. Celá topná deka je chráněná pojistkou uloženou. Vyhřívaná deka tmavěmodrá na 12V. Původní cena: 64– Kč , ušetříte 6– ().


Tato vyhřívaná deka je také vhodná např.

Určitě znáte pocit, když nasednete do svého auta, které stálo. Bezpečné napájení 12V z baterie . K tomuto účelu slouží právě tato vyhřívaná přikrývka. Elektrická vyhřívaná podložka CCH značky Gallet je vyrobena z příjemného fleecového materiálu a je vhodná na jednolůžko. Nevadí, tato podložka vám je vynahradí a to ještě za.


Skvělý společník v zimním období zajistí teplo a příjemný odYCH v automobilu. Cena: 41CZK bez DPH: 3428. Hlídacího psa mohou využívat pouze registrovaní uživatelé.

Odstraňte všechen balící materiál a rozložte deku. Vložte zástrčku do autozapalovače. Univerzální vyhřívaný potah na sedadlo, zesílená konstrukce, napájení 12V konektorem do zásuvky automobilového zapalovače. Můžete si zvolit ze dvou stupňů vyhřívání, nižší nebo vyšší stupeň.


Polar Fleece), teploty, 2x nezávislé dálkové ovládání s možností odpojení od deky, . Potah je vhodný do všech typů vozů. Zapojení do běžné zásuvky automobilového zapalovače 12V konektorem. Ideální pro příjemnou jízdu v chladných ročních obdobích. Deka ochranná do auta pro psa. Tepelný komfort je základním předpokladem pro kvalitní odpočinek.


Komfortní hřející podložka na sedadlo auta. Napájení 12V konektorem do zásuvky autozapalovače. Inzerát Prodej vyhřívaná dečka v okrese Rakovník, cena 300Kč, od kucavl na Sbazar. Doporučená cena s DPH: 5Kč. Adaptér pro napájení vyhřívaných misek pro zvířata bezpečným napětím 12V.


Jestliže chcete autobaterii šetřit, můžete použít 12V externí baterii,. S rozčtyřkou pro vyhřívané potahy bych moc neriskoval, protože maximální zatížení zástrčky bývá zpravidla 8A,.

Tady máte pojednání o 12V konektorech:. Masážní deka pro osobní auntomobily, napájení 12V , rozměry 4x 43 spotřeba 26W. Waeco MHS--LIN - vyhřívaná vložka do sedadla.


Máte nějakou zkušenost s vyhříváním boudy pro psa?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky