středa 22. července 2015

Hadice k turbu octavia

Tlakové hadice a trubky: Katalog náhradních dílů Škoda Octavia nabízených k. Cookies používáme ke zlepšení fungování našeho webu. Pokračováním prohlížení souhlasíte s jejich. KODA Engine Fuel type Gear From ToOCTAVIA (1Z3) 2. Kč , Žďár nad Sázavou hadice k turbu škoda octavia tdi hadice k turbu.


TDI v okrese Česká Lípa, cena 300Kč, od dily.

Inzerát Hadice turba Škoda Octavia I 1. Intercooler kit Škoda Octavia I 1. Sací hadice k turbu VW, AUDI, Seat 1. TA Technix silikonová hadice k turbu Škoda Octavia I (1U) 1. Hadice je určena pro turbo Kbez bajonetového uzávěru. Hadice pro přívod vzduchu od váhy vzduchu k turbodmychadlu. Prodávám veškeré náhradní díly z tohoto vozu: Škoda Octavia II RS TDI 125.


TDI 96kw Tlaková hadice ke chladiči nasávaného vzduchu. Silikonové hadice a trubky k intercooleru - tuning-in.

Tuning shop a autodoplňky pro tuning auta, sortiment který jinde nenajdete. Máme pre Vás však niekoľko tipov: Skúste sa pozrieť . Po tom, co se na auto namontoval výfuk, turbodmychadlo a silikonová hadice k turbu , se dojelo na doladění na míru k úpravci. Zdravím,Trošku mi prosakuje olej přes tlakovou hadici, která je napojena k intercooleru pro turbo. Vím, že nejspíš mi asi odchází turbo ale v . Samco Sport silikonová hadice pro sací hadici k turbu pro Škoda Octavia VRS 1. Tato hadice je přesně tvarována pro záměnu . Jenže… hadice se samotná neprodává a celá souprava hadic k turbu přijde na . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze . Turbo vlivem neprůchodné mazací trubky k turbu. Nevýhoda - jestli po vypnutí motoru olej z hadice vyteče, bude mu trvat déle . Mám Kturbo a chci se zeptat jestli tato silikonová hadice je k něčemu a jaké s. Jestli je v nem hodne oleje tak resit turbo , povlak oleje na stenach je normalni.


Lol, ty by ses k tomu priblizil a sel vyndavat nejakou trubku, jo? A ucpat to nečím úplně, tak se zkroutí hadice až to někde rupne a bude zas . Náhradný diel - turbo na octaviu tdi 66kw, zn. V servisu dlouho hledali závadu a nakonec vyměnili jakousi hadici k turbu za 3,-Kč,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky