pondělí 27. července 2015

Vřetenové šoupátko cena

Součástí ceny je vřetenové šoupátko , sada pro ukotvení na ze příp. Všechny ceny v tomto ceníku jsou uvedeny bez DPH. Vřeteno točivé nestoupající, absolutně . Vyznačuje se vysokou mírou těsnosti díky patentovému kluznému systému . DN 2dodáváno se závěsným okem.


Nožová šoupátka pro hydrosměsy s elektrickým a pneumatickým pohonem.

OUPÁTKO DOMOVNÍ PŘÍPOJKY VNI-VNI. SAFOX DN 2včetně zabudování, -, kus, nabídkou, nabídkou. TECHNICKÝ POPIS Šoupátka mají pevný klín, točivé nestoupající vřeteno. Popis výkonů Bezpečnostní doporučení Transport a skladování Popis zařízení Rozsah.


Ceny jsou uvedeny bez DPH a během roku mohou podléhat změnám. EKO-PLUS DN 4kanalizační PN10. TVAROVKY KAMENINA - ceny na poptávku.


Technický popis: Šoupátko má točivé nestoupající vřeteno , opatřené funkčním závitem uprostřed šoupátkové komory.

Dokončovací konstrukce na pozemních stavbách. EROX,typ 10 DN 6včetně montáže. Série 900: Ceny a příplatky za speciální materiály a provedení. Materiál: těleso, klín a víko z tvárné litiny, klín povulkanizován pryží EPDM, vřeteno z nerezové oceli.


Oboustranně těsnicí paralelní šoupátko. DN-12PN-1 s ručním kolem. Cena bez DPH: 1Kč EUR. Kvalitní šoupátka na vodu a odpad KSB, uzavírací šoupátko KSB, deskový. Vltavská, Zahradní, Příčná a Nová do Vltavy bylo doplněno o vřetenové šoupě , které dokáže v případě potřeby potrubí zcela izolovat od řeky.


Možnost výměny vřetene pod tlakem. AVK šoupátko měkce těsnící, stavební délka čSN. Inzerát Vodovodní šoupě Hawle - nové v okrese Tábor, cena 990Kč, od U Šibalů.


Uzavírací vřetenové ventily na vodu. SLOVARM uzavírací ventil ( šoupě ) s odvodněním K-125. III, bod je mimo jiné uvedeno, že v ceně za provedení díla jsou zahrnuty veškeré.


DPH pohybuje zhruba na úrovni ceny vody balené (mine- rální, pramenité). Detail položky - základní - ŠOUPĚ DESKOVÉ NESTOUPAVÉ VŘETENO - kó j. Sdružený objekt bude vybaven novými ocelovými uzávěry ( vřetenová šoupátka ) spodních výpustí, novými dlužemi, novou podlahou lávky a .

Popis: navýšení pořizovací ceny o DPH městské části Brno - Ořešín. Vyrábíme nerezové vřetenové šoupátka , hradítka, stavítka, zemní soupravy a příslušenství pro rozvody pitné vody, čističky odpadních vod a projekty .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky