úterý 7. července 2015

Padáková šňůra náramek

Survival-naramek-navod Sahypaň görnüşi Similar Survival paracord náramek - návod. Následující návod včetně všech jeho částí je autorským dílem. Jeho autoři si nepřejí, aby byl návod jakkoliv kopírován, . Survival náramek je náramek upletený z několika metrů kvalitní padákové šňůry.


Report another image Please report the offensive image. Outdoorový náramek z paracordu ( padáková šňůra ) pro muže a ženy.

Vhodný pro volný čas, do přírody, ke sportovnímu oblečení. Bez kovu, vhodný pro alergiky . Nejčastější produkt z něj vytvořený je náramek přežití. Paracord náramek Vojenský zdravotník COYOTE.


Udělejte si přehled o cenách, . Padáková šňůra se hodí na každé cestování. Nejužitečnější survival náramek Gerber Bear Grylls v sobě ukrývá m padákovky. Orginální survival ID paracord náramek ,vlastní výběr barvy a textu.

Ideální pomocník pro přežití a krizové situace. ID náramek s gumovým štítkem na přání zákazníka, volný výběr barev a kombinací. Pro tuto ideu je PARACORD 5– padáková šňůra ideální volba. Tento náramek pro přežití se bude jistě hodit každému turistovi nebo cestovateli. Domů Zboží Hledání zboží: padáková šňůra.


Náramek paracord DUHA, doplněk k huarache. Ze stejné kategorie také doporučujeme. Stylový náramek nebo nouzová padáková šňůra. Pevný náramek spletený z padákové šňůry.


Módní náramek z padákové šňůry. Zapínání je řešeno plastovou přezkou ve které je navíc zabudovaná píšťalka a křesadlo. V případě nouze lze náramek.


Jak si udělat módní paracord. Pánský černý náramek PARACORD se stříbrnou sponou. Materiál: paracord ( padáková šňůra ). Po změření obvodu zápěstí připočítejte vždy cca 2cm!


Kromě toho, že náramky fungují jako ozdoba, . Spony doprovází silná padáková šňůra.

Praktický outdoorový náramek s možností multifunkčního využití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky