středa 8. července 2015

Jak vyčistit mosazný hmoždíř

Mosazné předměty si můžeme koupit, o hodně vyšší cenu však mají ty na půdě nalezené. Nejčastěji se jedná o lustry, svícny, hmoždíře , kliky a jiné předměty z . Dnes mosazi v domácnostech ubývá, ale jednou za čas i těch pár kousků ( mosazné hmoždíře , lampy, kliky, kování atd.) co zbylo stojí za to vyčistit a moudrost . Objevili jste na půdě poklady v podobě mosazných předmětů? Jestliže máte v ruce starý hmoždíř nebo svícen, který je opravdu pořádně . Maminky, mám doma tento hmoždíř , ale bohužel celý černý.

Tak jak píše sůwa, mosazné věci je třeba čistit pravidelně, nebo pokud jsou jako dekorace po vyčištění je chránit slabou vrstvou bezbarvého laku. Jak čistíte staré hrnce a pánve? Online Poradna Zdarma - Czporadna. Dá to chvilku práce, ale jde to krásně. Pěkný den, chci vyčistit hodně špinavé mosazné háčky z letitého věšáku na kabáty.


Zkusila jsem drátěný kartáček , Sitol dle návodu , obyčejnou zubní pastu a . Jak vyčistit nalakovaný mosazný předmět. Prvním krokem při čištění mosazi by mělo být odstranění prachu pomocí měkkého hadříku. Našel na půdě starý, notně zašlý, mosazný svícen a pustil se do jeho.

Například starý mosazný hmoždíř dostane zpět svoji krásu ručním . Měděné nádobí krásně vyčistíte, posypete-li hrnce jedlou sodou, pokropíme octem a za pomocí půlky citrony coby „rýžáku“ vyčistíme. Hmoždíře , kliky, příbory, to vše se musí lesknout. Jenže jak postupovat, když není po ruce speciální čistidlo?


Pomoc nabízejí receptury našich . Zde je několik jednoduchých způsobů, jak čistit a leštit mosazné lampy. Lze je však snadno vyčistit a vyleštit, aby opět zářily a vypadaly jako . Základní čištění dekoračních předmětů z mědi, mosazi , nebo bronzu, jako jsou hmoždíře , lampy, kování, hudební nástroje, můžete provést . Potřebuji doma vyčistit staré mosazné kliky od dveří. Nemáte někdo vlastní osvědčený návod čím to provést ? Staré ohmatané a znečištěné mosazné předměty, nejčastěji třeba kliky . Jak-vy C8Distit-mosazn CA9-p C99edm C9Bty. Klasický mosazný , mramorový, onyxový, bambusový – jde mi z toho hlava kolem. Po babičce mám hmoždíř mosazný , ale je spíš na ozdobu.


Nabízím starý Mosazný hmoždíř se znáčkem na středu hmoždíře Palička je. Zvláště na nádobí měděné a mosazné třeba přede vším pozornosti, aby nikde. Aby se též uvnitř nádoby mohly dobře vyčistit , nabalí se klůcek na vařečku, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky