středa 1. července 2015

Projekt vzduchotechnika

Realizované oblasti - investor. Průmyslové prostory – Velox-Werk s. LG Philips Hranice, Tigema s. Stavební práce, projekční činnost, vzduchotechnika - klimatizace. Vzduchotechnika , klimatizace.


Pro rodinné domy i pro průmyslové objekty provádíme vše od zpracování projektu až po pozáruční servis: - vzduchotechnika , klimatizace, chlazení, větrání,. Tento projekt ve stupni DSP řeší nucené větrání novostavby polyfunkčního objektu v Poděbradech. Organizace: České vysoké učení technické v Praze. Projektová dokumentace, profese vzduchotechnika. Je evidentní, že každý konkrétní projekt by měl být přizpůsoben jak podle svého rozsahu, . Teplovzdušné vytápění bytových jednotek, rodinných domů; Řízené větrání bytových jednotek, rodinných domů; Větrání a . Dokumentace bude zahrnovat profese: VZT vzduchotechnika.


MAR automatická regulace + elektroinstalace- . Byli se u mě na stavbě podívat z jedný firmy na vzduchařinu a údajně to bude chtít projekt. Já netuším , co na tom chtějí projektovat? Provozujeme obchod se vzduchotechnikou, klimatizací a ventilací. Projekt vzduchotechniky se týká větrání rodinného domu . V případě potřeby vám zpracujeme projekt pro stavební povolení i realizační projekt. Při návrhu vzduchotechniky a klimatizace pro daný prostor je zapotřebí se . PROJEKCE - MSV vzduchotechnika - komplexní dodávky a montáže vzduchotechniky a klimatizace, zabezpečujeme také měření a regulace.


Specializujeme se na projekty, navrhneme úspěšný projekt pro stavební povolení. Nabídka spolupráce: kompletní návrh a projekt vzduchotechnické sítě, občanská vzduchotechnika - větrání kuchyně, bazénu, těžká vzduchotechnika - odsávání . VPÚ Pardubice, Průmstav, Stavomontáže, Servis- projekt , Cheming a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky