pátek 24. července 2015

Detekce plaku

Vyšetření samotného zubního plaku se provádí použitím přípravku, který obarví plak na zubech. Nemůžete mít zdravé zuby bez dobré ústní hygieny a těžko se . Hager Werken - Roztok nebo tablety pro zviditelnění zubního plaku. Tablety s tónovacím účinkem . Podle obarvení zubů můžete vylepšit techniku čištění zubů – zjistíte zároveň, jaká délka čištění je potřebná k odstranění zubního plaku.


Miradent s rukojetí ve tvaru prstu je zahnuté, obzvlášť ploché a odhalí tak každý detail v dutině ústní.

Ideální pro kontrolu zabarvení plaku. Speciální tablety, které po vyčištění zubů červeně zbarví místa, na nichž zůstal zubní plak. Mají příjemnou třešňovou příchuť. Použitím přípravku, který obarví plak na zubech. Detekce Plaku Jak to funguje?


Plak je těžko rozpoznatelný-využíváme prostředky na jeho . V plaku jsou časem přítomny kalcifikace a vytváří se supragingivální zubní kámen. Ordinace, Spotřební materiál. Laboratoř, Spotřební materiál.

Revoluční řešení v oblasti detekce plaku. PrevDent detektor plaku rozezná a označí starý plak modrou a nový plak červenou barvou. Zeptejte se našeho specialisty na kterékoliv otázky týkající se stomatologické problematiky nebo se . Nepoužívejte detektor plaku před sběrem vzorku sliny pro detekční sadu. Přilnavost a viskozita bakteriálního plaku způsobuje, že je obtížné jej odstranit.


Mechanické a chemické prostředky k odstraňování zubního plaku. Topografický záznam pacienta, index PLI, detekce plaku , stomatologická anamnéza,. Intraorální stanovení úrovně ústní hygieny, detekce plaku , zubní pasty, informace o jejich aplikaci.


Prevence a profylaxe ve stomatologii. TZT – abraze, návrh opatření nevyhovující stanovení prognózy pacienta chybějící záznam výsledku vyšetření detekce plaku. Ukažte pacientovi obarvený biofilm. Barva Vás bude řídit při odstraňování biofilmu.


Vyšetření pomocí detekce plaku informují o stavu orální hygieny pacienta. Tyto bakterie metabolizují sacharidy v zubním plaku na kyseliny, které narušují (demineralizují) zubní . Hodnotí se prostřednictvím hygienických indexů, které umožňují posoudit úroveň hromadění plaku. Streptoccocu mutans ze stimulované sliny, dva poslední testy i diagnostiku z plaku.


Kromě detekce akvantifikace velmi časných lézí má QLF metodai dalšívýhody. Přítomnost pigmentací, zubního kamene, plaku nebo při použití v laboratoři i .

B) detail destruovaných buněk v plaku Princip a výsledky enzymové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky