pondělí 13. července 2015

Pororošt schody

Nabízíme podlahové rošty a pororošty, schodišťové stupně. Nejširší nabídka ocelových mřížových podlahových roštů na českém trhu, poradenství. Venkovní schodiště, kovové schody , zinkované schodiště.


Pororošt nebo Marble, s podestou či bez podesty. E-shop s podlahovými rošty, schodišťovými stupni, mřížovými rošty, ocelovými rošty, rohožemi a výrobky z roštů. Naleznete zde i nadnormativní skladové závoby .

Schodnice, ocelové pozinkované. Modulové zahradní schody 9cm. Použití venkovní i vnitřní, převážně v průmyslových prostorách, v zimě je kluzký. Na přední straně je navařena protiskluzová hrana.


Je to levnější verze nášlapů. V zimě trochu kluzký, ale sníh jím propadává. Pro chůzi v lodičkách nevhodný. POROROŠTY, POLOROŠTY a schodišťových stupňů.


Jsou opatřené postranním upevňovacím profilem, bočním olemováním z ploché oceli s otvory k upevnění na konstrukci schodiště.

Na schody jsou kladeny vyšší . Ak potrebujete lávku, plošinu, regál, schody , prekrytie otvoru, šachty, kanála a. Rozpočet: 6schody -dveře střecha. Vonkajšie schody , Kovové schody , Pozinkované schody. Nájezdová rampa pro vozíčkáře- pororošt ,žár. Točité schodiště a spirálové schody. STACO nabízí kovové točité schodiště z povrchově neupravené nebo žárově pozinkované oceli.


Po objednání dopravíme schody až na místo určení. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Ns240-stav: 17xNs2, 17x stupnica pororošt schody segmentové NS. Regulace vyšky schodu v místě spojení schodů.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. O víkendu jsme instalovali schody do Červené jídelny v Hranicích a ty hned v. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest. Makahanap (at i-save!) ang sarili mong Pins sa Pinterest.


Kateřina Svobodová hat diesen Pin entdeckt. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky