úterý 21. července 2015

Obložená mísa cena

Obložená mísa 8porcí se salátem. Zajišťujeme kompletní catering a gastronomické služby pro firemní akce, svatby, soukromé oslavy, rauty, rozvoz jídla, zákusky. Vyberte si chutné obložené mísy se sýry, masem, šunkou i zeleninou či.


Občerstvení je dodáváno na jednorázových mísách, které jsou započítány v ceně. Zloženie Generated with Avocode. Nabízíme obložené mísy s vybranými surovinami nejvyšší jakosti.

Připravíme Vám čerstvé obložené mísy , kterým nikdo neodolá. Vyberáme z cenníka najpredávanejšie výrobky studenej a teplej kuchyne. Tu môžete vidieť všetko to, čo ľudia najviac objednávajú.


Individuální cena dle složení mísy. Caprese v 1kg - cena za 1kg (pro cca - osob). BARUNKA - lahůdky Brno - obložené mísy.


Sýrová mísa z francouzských sýrů s modrou a bílou plísní. Při objednávce obložených mís je potřeba zaplatit předem celkovou cenu za . Uvedené ceny platí pro maloodběratele a jsou vč.

Výrobce: Královská cukrárna Chrudim. Záruka: hodin (skladování do °C). Kód: Název výrobku: Hmotnost: Cena : č. ZLOŽENIE: zákazník si vyberá zloženie misy sám pri objednávke z našej ponuky údenín, mäsových výrobkov, syrov, . Sladké snehové pusinky v tvare srdiečka ks. Označení naším jménem a logem si zaslouží jen výrobky, které pravidelně kontrolujeme.


Díky tomu máte jistotu, že dostáváte ten nejlepší poměr kvality a ceny. Při dodání se mohou ceny z důvodu odlišné váhy výrobků mírně lišit. Složení: Pařížský salát, šunka, herkules, cikánka,. Vyrábíme obložené mísy na zakázku a dle konkrétních požadavků zákazníků pro různé příležitosti. Konečná cena obložené mísy se odvíjí od použitých surovin, jejich aktuální ceny a váhy.


Misy na fotografiach obsahujú spravidla až porcii . V ceně obložené mísy je již zahrnut praktický obal s víkem. Uchování v lednici je tak velmi příjemné. Masová variace obložené mísy se zeleninovou oblohou, pro 4-osob, cena na jednu osobu 15- Kč (3g). Celková cena se odvíjí od počtu kusů kanapek.


Mj, Položka Doporučené, Cena , Cena. K ceně mísy se připočítává cena tácu (Kč bez DPH).

Tác na mísu salámová 2Kč sýrová 1Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky