středa 18. listopadu 2015

Hadicový buben

Máte větší zahradu a nebaví vás neustálé zamotaná zahradní hadice? Vysokotlaková hadice Aerfast je dlouhá 15m a je dodávána včetně. WL-W3Bhadicový buben samonavíjecí, m hadice -maxtechnika.


Rychlé dodání a profesionální přístup. Hadicový buben určený pro montáž na zařízení. Určen pro bezpečné a prostorově úsporné skladování vysokotlaké hadice.

Ke stroji připojení pomocí šroubení . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Kompresory - Nástěnný buben s 15m tlakovou hadicí, určený k zavedení stlačeného vzduchu do vzdálenějších částí dílny, montážního provozu apod. Prodloužená záruka na roky. Popis: PARAMETRY: délka m vnitřní průměr . Konzole je vyrobena z ušlechtilé oceli, buben vyroben z plastu.


Automatický hadicový buben BG-HR A Einhell Blue. Elektromotorem poháněný hadicový buben pro odsávání spalin zejména z dieselových motorů. Ideální volba pro dílny s vysokým.

Naviják Autoreel Hozelock se speciální uzavřenou konstrukcí je kombinací samoukládacího mechanizmu a. Flexibilní hadicový buben pro mobilní použití nebo k zavěšení na stěnu. Informujte se o profesionálním eletrickým nářadí od Metaba. CityJet Green nabízí všechny tolik oceňované vlastnosti klasického CityJetu, jako jsou například: 135° otočný vysokotlaký hadicový buben , který je vyklápěn . U uvedených náhradních dílů se jedná o originály. Délka hadice m, rychlospojky, hadicový buben je vhodný pro pevnou montáž.


Všechny ceny jsou v Kč a € bez DPH. Vozíčkový naviják, profi buben. Pro buben s hadicí 10m je to až 155m 2. Samonavíjecí hadicový buben pro centrální vysavače. Schéma samonavíjecího hadicového bubnu.


Vybavení: odnímatelný hadicový buben (v 1), úložný prostor pro postřikovače a skrápěče, prostorný úložný box pro zahradní rukavice, nůžky, lopatky atd. Ziegler na 1m hadic B mDvoukolový podvozek, opatřený kotoučovými brzdami. Praktický hadicový buben YATO z kvalitního plastového materiálu usnadní. ABS držák, automatický hadicový buben HDS C. Jméno : E-Mail : Prosím, napište svůj dotaz.


Kärcher je celosvetovo činný rodinný podnik z Winnendenu a svetový líder v oblasti čistiacej techniky. Ergonomická rukojeť odolná proti skluzu.

Pomaluběžný motor, hadicový buben s přídavnou pomůckou pro navíjení, m dlouhá vysokotlaká hadice vyztuženou ocelovou tkaninou, druhá stříkací trubka . Máte väčšiu záhradu a lezie vám na nervy neustále zamotaná záhradná hadica? U nás si môžete vybrať praktický hadicový navijak alebo .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky