pondělí 30. listopadu 2015

Kg odbočka 110

Běžná cena: 20Kč s DPH Naše cena: 13Kč . Těsnící pryžový kroužek je v ceně a je vložený v hrdle. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . OSMA - KG kanalizační odbočka 45° , pro venkovní kanalizační potrubí, kanalizační přípojky , snadné spojování pomocí násuvných hrdel , okamžitá a dokonalá . KG - venkovní odpadní systém. Odpadní trubky a tvarovky jsou určeny k venkovnímu odvodu odpadních vod z domů a .

Popis Parametre Hodnotenie produktu (0). Instalace Rozvody odpadu Systém KG PVC kanal. Je určeno pro svodná potrubí pod budovami, na kanalizační přípojky a stokové sítě. KG vyrobeno z neměkčeného polyvinilchloridu (PVC) Tvarovkami KG lze vytvořit systém, který je vhodný pro napojení dnové vpusti, bredok či profi skimmeru . Systém na kanalizačné potrubie pre beztlakové kanalizácie uložené v zemi. Rúry a tvarovky sú dodávané v prevedení s nástrčným hrdlom, zaopatreným . Velkoobchod a maloobchod vodo topo plyn.


Kompletní sortiment pro vodu, odpady, topení, plyn a vybavení pro dům a zahradu.

Velký výběr KG roury naleznete v OBI - vše pro byt, dům, stavbu a zahradu. KG -systém je plastový potrubní systém určený pro beztlakové kanalizační sítě a . KGEA- odbocka -125- 1-45-. KG -rúry nákup a rezervácia v OBI. Na vybudovanie kanalizačných a odpadových sietí.


Vhodné aj na odvetrávanie objektov. Kanalizačné potrubie vedené . Hladké potrubí KG -Systém (PVC) SN - Typ - odbočky. Těsnost je zachována rovněž i při deformaci nebo vychýlení trubky.


KG kanalizační trubky PVC - odolávají všem běžným splaškům a působení všech složek běžných druhů zeminy. Je určena k výstavbě svodného potrubí pod budovami, kanalizační přípojky a stokové sítě. KG odbočka pro připojení boční kanalizační . Platí pro : Stapaz Hradec Králové. KGTKR 1, KG kroužek těsnicí ropný DN1, ks, 36.


DN α z(mm) z(mm) z(mm) l (mm) m ( kg ) balENÍ (ks) PalETa (ks). PVC KG potrubí DYKA SN SNa SNje označováno:. Odbočka s výkyvným hrdlem de 1mm, úhel vychýlení 10°.

KG 1najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky