čtvrtek 5. listopadu 2015

Topenářství ostrava

Nabídka služeb v oboru topenářství. Hlavním zaměřením naší činnosti . Spolupracujeme s širokou řadou osvědčených dodavatelů, přičemž dlouhodobě spolupracujeme s firmou Gienger spol. Veškeré instalatérské, topenářské práce i drobné opravy!


Oslovte z ověřených ostravských plynařů a topenářů pro opravy plynu a topení ty nejlepší!

Máme letité zkušenosti a profesionální přístup jak k práci tak i zákazníkům a investorům. Vyberte si z 1firem a institucí na ekatalog. Popis činnosti podnikání instalatéra Josefa Pernera, seznam prováděných prací a služeb. Nabízíme instalatérské a topenářské práce.


Provádíme plynoinstalace a revize plynu. Eshop - kotle Viadrus, kotle Thermona, levně. Poskytujeme služby vodoinstalatérství a topenářství.

Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Hlučína se specializací na instalatérství, topenářství , domovní odpady a plynoservis, který má více než . Vyměňujeme stoupací a ležaté rozvody vody a odpadu v domech, . Revize a kontroly pracovních strojů. Roman Lupík - instalatérství, topenářství , revize kotlů, kotlíkové dotace. Zapsán předmět podnikání: vodoinstalatérství, topenářství. Pracoviště: Vodostav ostrava , spol.


Klimatizace, vytápění, odvlhčovače, tepelná čerpadla, vzduchotechnika a rekuperace tepla, chladicí a mrazicí zařízení - dodává FINIŠ OSTRAVA , v. Právě teď nabízíme celkem 1volná místa práce na pozici topenář v regionu ostrava. Potřebuji zhotovit plynovou přípojku a vést potrubí od plynové přípojky ke spotřebiči včetně vystavení revizní zprávy. Kontakt telefonicky, možno i OSOBNĚ po předchozí tel.


Podmínkou vyučení a praxe v oboru. Vyzkoušejte kombinaci tepelného čerpadla s podlahovým topením nebo solární ohřev teplé vody či podporu vytápění. Velkoobchod - topenářská , instalační, sanitární a klimatizační technika.


CZ - Výstaviště Praha Holešovice.

Do jejího bytu vnikli pod lstivou záminkou, že jdou . Ostravě se zabývá projekčními pracemi. Firma Instalace Korec provádí montáže vnitřní a venkovní vodoinstalace a kanalizace. Vybírejte z aktuálních volných pracovních . Hledáme vodoinstalatéra – topenáře , který by splňoval tyto podmínky: . Požadujeme: chuť do práce, samostatnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky