úterý 3. listopadu 2015

Spalikovac pujcovna

Půjčovna štěpkovače - špalíkovače Bc. Potřebujete půjčit štěpkovač? Krátkodobé i dlouhodobé pronájmy . Všechny motorové stroje v naší půjčovně mají namontovány počítadla motohodin a cena za zapůjčení se odvíjí od těchto záznamů. Výkonný dieselový motor značky Kubota.


Tento stroj vyniká tichostí provozu.

Základ stroje Arborist 1tvoří šasi vyrobené z kvalitní oceli s vysokou pevností v. Pronájem stavební techniky, mechanizace a nářadí v Hranicích. Inzerce - spalikovac , inzeráty. Hradec Králové, inzerce, prodám VÝROBA, PRODEJ A PŮJČOVNA , MZ Trading s. Strojní zařízení sloužící k drcení větví, dřeva a dřevního odpadu na štěpky, vhodné ke spalování nebo kompostování. Pomaloběžná Pirana Longa s benzínovým . Predám špalíkovač z dopravníkovým pásom.


PALÍKOVAČ TR Štěpkovače vytvářejí z větví velkou štěpku - špalíky. S touto velkou štěpkou lze topit v běžném i zplynovacím kotli na tuhá paliva, což jde s .

Půjčím špalíkovač s hlavou od Bibose, jednopytlováním a spalovacím motorem 13hp. Prodam novy spalikovac RS 1tovarni vyroby, za traktor, malotraktor( od 13koni ). Drti vetve do prumeru 10cm (mekke drevo). Každý kto odporučí stránku OKbazar.


Konstrukce jednotky je vyrobena z 20mm silného ocelového materiálu. Spalikovac MS-1je určen pro profesionální zpracování různého dřevního odpadu z truhlářské výroby, pilařských provozů, po těžbě dřeva, při úklidu lesa, . Doba dodania 1-dní od objednávky. Spalikovac RS-1je určený pre profesionálne spracovanie rôzneho drevného odpadu zo stolárskej . Bazár, Bazár sk - Bazár a inzercia zdarma, pridajte si Vse inzeraty zdarma, avizo. Urban Špalíkovač , drtič, nebo štěpkovač ? Petr-slezak- půjčovna -štěpkovače.


Zamečnictvi-zadak-jiři-štěpkovač- špalikovač -do-průměru-větvi-. Maximálny vkladaný priemer vetiev . Prodám nový špalíkovač RS 1tovární výroby, za traktor, malotraktor( od 13koni ). Drtič větví, štěpkovač- špalíkovač RS 1do 10cm Cena: 26. W1doprava zdarma, agroBAZAR.


Biboše - testovací špalíkování po přestavbě. DO GAŁĘŹI DREWNA ODPADÓW TARTACZNYCH Prodám spalikovac do .

Drtí větve do průměru 10cm (měkké dřevo). Predam konstrukciu na stiepkovac.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky