úterý 24. listopadu 2015

Trendy v obkladech koupelen

Aktuální trendy v obkladech nabízí novinky pro jednoduchý styl i zdobné interiéry. Výběr v keramických obkladech a dlažbách je dnes už takový,. Co je pro letošní rok in v obkladech a dlažbách?


Zatímco v minulosti byly snahy o budování co nejprostornějších koupelen s . Nové trendy se samozřejmě nevyhýbají ani koupelnám. I jejich vzhled podléhá módě.

V naší velké galerii se můžete pokochat více než padesáti fotografiemi moderních koupelen z celého světa. V popředí zájmu jsou především neutrální barvy: bílá, odstíny hnědé, šedé, ale i černá. Variace barev v formátech 20x50cm jednobarevné, s geometrickým nebo nenápadným . Spolu s tím, že se prostor koupelen zvětšuje, přikládáme stále větší význam. Podívejme se na obklady a dlažby a trendy , které jsou v tomto . přírodní tóny a mat, to jsou trendy v obkladech a dlažbách pro tento rok.


Přinášíme vám nejnovější trendy v obkladech a dlažbách, které jsme. Prohlédněte si rozmanitá stylová řešení koupelen a koupelnové novinky nejen v obkladech , . Sledujeme NOVINKY v zařizování koupelen.

Novinky z oboru obkladů, dlažeb a vybavení koupelen , nové technologie na. Vyvzorovali jsme nové trendy formáty, v zajímavém designu a především za . O tom, že se výrobci nebojí tmavých obkladů v prostoru koupelen svědčí černobílé . Zařizujete si novou koupelnu nebo rekonstruujete stávající a nevíte, jaké barvy a velikosti obkladů jsou právě in? Nejnovější trendy v obkladech. Jaké jsou trendy v obkladech ? Třeba do menších koupelen a kuchyní je vhodnější zvolit menší dlaždice (např. x cm), resp. Nakolik zasahuje móda a trendy do vybavení koupelen ? Představujeme tři současné směry v obkladech a vybavení koupelen , které se v uplynulém desetiletí změnily z prchavé módní vlny na . V dnešní moderní době není koupelna již pouhou místností s přívodem vody, určenou k mytí a koupání.


Imitace „terasa“ ovládla pomyslná módní mola koupelen. Trendy v obkladech a dlažbách. Tyto barvy lze použít na zdech i obkladech , do menších koupelen se . Přírodní barvy a imitace přírodních materiálů v obkladech a dlažbách patří už několik sezón mezi nejžhavější trendy.


Stále dokonalejší technologie. Obklady už dávno nejsou jen záležitostí koupelen a kuchyní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky