čtvrtek 26. listopadu 2015

Podložka měděná

Rozsah vnitřních průměrů podložek d = až 4mm, tloušťky až mm. Ploché těsnící podložky jsou vhodné tam, kde dochází k nějakým netěsnostem . Měděné ploché podložky , DIN 125A, ucelená rozměrová řada. Prodej měděných podložek realizujeme za dobré ceny po celé ČR a Slovensku formou balíkové . Prodej těsnících podložek realizujeme za dobré ceny po celé ČR a Slovensku.


Spojovací materiál zaručené kvality, dodání do hodin.

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Obrázek nemusí odpovídat realitě. Těsnicí kroužky Těsnicí kroužky měděné. Nejedná se o sadu ale o kusový prodej . Podložka měděná (OCU xx-xx-x).


Na našich stránkách najdete tisíce dalších náhradních dílů za velmi příznivé ceny. Dostupnost: Na objednávku do dnů. Množství: Porovnat Přihlaste se pro přístup do .

Sada měděných podložek 300ks MAR-POL. Sada 300ks měděných podložek umístěná v plastovém kufříku s přihrádkami. Auto PotAuto Pot podložka měděná čtvercová. Zabraňuje kořenům prorůst do misky a pod . Neuvěřitelně lehká a přitom pevná podložka na dorty. To jí dodává krásný a elegantní vzhled.


Autopot měděná podložka pod květináče x 20cm. Ploché těsnění (těsnící kroužek, přírubové těsnění , tvarové ploché těsnění) je strojní součást, která svými těsnícími vlastnostmi . Mědená podložka zabraňuje prorůstání kořenů. Nářadí Technik 5X- ks 6X- ks 7X- ks 8X- ks 10X- ks 10. X- ks 11X- ks 14X- ks 12X- ks 12.


Nemùžete najít náhradní díl v našem e-shopu? ODKAZ NA KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLU. Měděná podložka pod matici Quick Brake Vnitřní průměr: 1mm Tloušťka: mm Určena pro opravu brzdového systému automobilu. Hyosung je jihokorejský výrobce motocyklů, skútrů, čtyřkolek, ale je také výrobcem součástí a komponentů pro automobily a motocykly ostatních významných . Zeptejte se na tento produkt.


Někdo tvrdí, že se musí měnit pokaždé, když se mění olej.

My nemyslíme, že je to nutné, ale kontrolu. PODLOŽKA MĚDĚNÁ VÁLEC SKODA FAV FEL FABIA zánovní za bezkonkurenční cenu se zárukou dnů na vyzkoušení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky