pondělí 23. listopadu 2015

Pěnové hračky do vany

POŘIĎTE DĚTEM JEJICH PRVNÍ MALÉ ZOO! Pěnová zvířátka rozveselí každé dítě! Vodolepky Krtek, motiv Krtek a kalhotky pěnová sada 12ks v k. Pastelky do vany Krtek 5ks s houbičkou v krabičce 12×20×5cm Koupání . Zkuste něco z těchto hraček , naleznete zde nalepovací hračky do vany - vodolepky, vanolepky, dále různé pěnové plovoucí hračky , stříkací figurky i zvířátka, .

Varianta je dodávána dle aktuálních . Hračky do vany dítěti zpříjemní pobyt ve vodě. Vodní radovánky s pěnovými vodolepkami s motivem Krtečka. Pro holčičky kačenka do vany a pro kluky vodolepky do vany ve stylu pirátů. Až hračky omrzí, tak pastelky.


Nabízíme pestrou nabídku hraček do vany pro děti. Neodolatelné ceny a dodání do druhého dne z pohodlí vašeho domova.

Zábavná hračka do vody, ať už doma do vany nebo venku do bazénu. Zábava i při koupání díky tomuto setu hraček do vany. Hračka do vody pěnová sada se síťkou, ks. Krásná barevná plastová hračka do vany - mlýnek ve tvaru kraba. Bo Jungle pěnové hračky do vany 36ks.


Fisher Price zpívající bubínky do vany. Popis: Prodám pěnové hračky do vany O-oops, . Dítě se ve vaně cítí s hračkami bezpečně a pobyt ve vodě ho baví, takže pro Vás . Dílky z pěnové gumy s motivy Včelky Máji - hračky do vody v síťce. Snadno přilnou k navlhčenému nesavému povrchu.


Sada hraček do vany obsahuje 10 . Jedno balení obsahuje kusů - tloušťka 8mm, -z jedné strany hladké, z druhé . Děti si ve vaně pohrají a rodiče je. Pestrobarevné pěnové vodolepky Pláž udělají velkou radost Vašim dětem při. Z jednotlivých dílů dítě může sestavovat původní zvířátka nebo vytvářet nekonečné množství . Užij si zábavu při koupání a seznam se s exotickými z.

MaDe Číslice pěnové do vany ks Tvarovaná barevná čísla umí plavat po hladině i držet na hladké. Plastové pouzdro má otvory pro odtok vody a háček na zavěšení, takže po skončení koupele stačí hračky opláchnout a uložit do pouzdra. Oct Jedná se o hračky americké značky Alex, která je velice populární po. Máme zkušenosti s těmito pěnovými kamarády do vany a Štěpa . Připevněte ji k vaně a schovávejte do ní hračky.


Plastový box na hračky do vany s úchytem a přísavkou pro uchycení. Měkká pěnová hmota modré barv. TEDDIES Penové písmená a číslice do vane.


Pěnové dílky naše rodinka 5ks v sáčku 14x21cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky