středa 25. listopadu 2015

Čerpadlo do septiku s řezákem

Na rozdíl od ostatních čerpadel Septik je použita konstrukce oběžného kola tvaru spirály. Litinové čerpadlo s nerezovým pláštěm, řezací zařízení, průchodnost mm, . Vybíráme pro vás nejlepší kalová čerpadla do septiku , žumpy nebo jímky na splašky, fekálie a odpadní vody. S kvalitním, spolehlivým a odolným čerpadlem do septiku může být odčerpávání splašků bez starostí. Kalová čerpadla se dají využit pro čerpání ze septiků , odčerpání odpadních a.

ELPUMPS NEPTUN kalové čerpadlo do septiku s volným průtokem. SLEVA PŘI ZADÁNÍ KÓDU: JPV7. Díky možnosti čerpat pevné částice až do průměru. Dostupnost, do až pracovních dnů.


Ponorné kalové čerpadlo s mělnícím zařízením - vnějším řezákem. Ponorné čerpadlo s řezacím zařízením pro čerpání silně znečištěných vo kalů, splašků a septiků. V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží.


Vertikální kalová, samonasávací čerpadla.

Hydraulické části čerpadel bývají v různých provedeních podle požadavků na průchodnost znečišťujících částic – od. Hodí se mimo jiné pro čerpání splaškové vody ze septiků a žump. Jsou dodávána v provedení s plovákovým spínačem nebo bez něj. Septik Praktik je výkonné kalové čerpadlo s řezacím zařízením.


SEG (REMONT ČERPADLA s.r.o.). K odčerpání silně znečištěné vody, fekálií či splašků z jímek, septiků , výkopů. Je to dáno tím, že na oběžném kole mají umístěny speciální řezací nástavce. Jedná se o maximální výšku, do jaké čerpadlo dokáže vytlačit. Velmi ostré rotující nože z litiny, rozsekají.


Septik PLUS UNIVERSAL je výkonné ponorné kalové čerpadlo s řezacím zařízením. Přednosti výrobku, robustní, účinné, vysoký výkon, řezací nástaavec, provedení nerez-litina. W, v případě poruchy servis do hodin po kontaktování servisní linky. Ponorná kalová čerpadla do septiku a kanalizačních čerpacích jímek.


Použití Pro čistou i kalnou vodu s možným obsahem pevných částic do velikosti 15mm. Calpeda GMGM 6-40A 230V 8kW ponorné kalové čerpadlo s řezákem. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů Čerpadlo kalové.

Prodám kalové čerpadlo s řezným nožem celolitinové. Kalové čerpadlo k čerpání bahnité vody a kalů. Vzhledem k předcházejícímu provedení s výtlakem do strany mají nyní výtlak směrem nahoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky