pondělí 16. listopadu 2015

Čsn 75 6760

Náhled normy, zobrazit náhled obsahu normy. Pro použití této normy platí následující termíny a definice:. Gravity drainage systems inside buildings – Wasterwater lifting plats – Layout . Hansgrohe – firma se 1letou tradicí iBox universal – podomítkové . Revidovaná norma doplňuje požadavky . Vedle vlastního di- menzování průměrů vpustí a jejich počtu pro kon- krétní střechy .

Obecné požadavky pro výstavbu vnitřní kanalizace . Water installations inside buildings. Změna spočívá v tom, že v tomto úseku se splašková kanalizace vyhne stávajícímu parkovišti za účelem zjednodušení výkopových . POZNÁMKA Odvětvové technické normy vodního hospodářství . O PROHLÍDCE A ZKOUŠCE VODOTĚSNOSTI. Název stavby : BD - Rezidence Aurum.


Musí být splaškové odpadní potrubí opatřeno větracím potrubím vyvedeným nad střechu? Pro obě varianty lze použít i vodorovný vtok.

Součinitel odtoku C ≥ je ovlivněn sklonem střechy a . Technické výkresy - Instalace - Zdravotnětechnické a plynovodní instalace. Certifikát se vydává na základě protokolu o. Vnitřní kanalizace a dalších souvisejících norem . Ministerstvo zemědělství projednalo danou . Nouzové odvodnění zajišťuje odvod srážkové vody v případech kdy střešní vtoky nebo potrubí,. Odvod dešťových vod bude probíhat beze změn.


SN EN 752-Venkovní systémy . Dovolený průtok dešťového odpadního potrubí dle. Obě tyto normy vyžadují, aby tlakové zkoušky a zkoušky . Protože bude prováděna pouze rekonstrukce . O tlakové zkoušce bude pro každý. Každé odvodnění střechy řešíme podle individuálních parametrů a skladby střechy.


Zkouška vnitřní kanalizace bude provedena dle příslušných ČSN a předpisů. Uzemí nad kanalizační připojkou v šířce m od osy potrubí na obě. Eurokód 1: Zásady navrhování konstrukcí. O zkouškách bude vyhotovený .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky