středa 25. listopadu 2015

Oase vysavač

Pomocníkem pro údržbu Vašeho jezírka může být také vodní vysavač PONDOVAC. Snadným způsobem odsajete kal ze dna jezírka, zbytky odumřelých rostlin, . Pondovac - vysavač pro zahradní jezírka a bazény od OASE GmbH. Vysávač pre záhradné jazierka. Väčšia sacia hĺbka 4m, hliníkové sacie .

DOPORUČENÍ PRO VÝBĚR JEZÍRKOVÉHO VYSAVAČE KALU. Rozdíly v nabízených typech jezírkového vysavače OASE PONDOVAC spočívají zejména ve . Nový model vysoce účinného vysavače nečistot z vašeho jezírka, filtrace, vhodný i pro použití v bazénech, domovních . Jednokomorový hobby vysavač. Inovovaný model nejprodávanějšího jezírkového vysavače.


Ideální pomocník pro úklid jezírek, rybníků a bazénů. Pro tyto potřeby je uzpůsoben vysavač pro zahradní jezírka, který funguje na bázi.

Oase Pondovac Premium – nejprofesionálnější vysavač na zahradní jezírka . Jedná se nejlevnějšího pomocníka pro odsátí přebytečného kalu, . Nejoblíbenější jezírkový vysavač pro celoroční využití. Vyzkoušejte, jak snadná může být údržba Vašeho jezírka! Tento všestranný vysávač umožňuje aj . Automatické prepnutie nasávania a vypúšťania. Plne automatická aktivácia a vyprázdňovanie vďaka inteligentnej elektronike motora. Je určen k odsávání kalu a odumřelých částí rostlin z jezírka.


Když před několika lety firma OASE vyvinula dvoukomorový jezírkový vysavač Pondovac byla to revoluce v péči o zahradní jezírka i jezírka koupací. PONDOMATIC PONTEC - OASE je značkový, univerzální JEZÍRKOVÝ VYSAVAČ. Bez problémů VYSAJE ŘASY, KAL, ZBYTKY zetlelých ROSTLIN a jiné . Pondomatic Pontec - jezírkový vysavač - oase. Pri požičaní je potrebné tiež uhradiť vratnú zálohu 200eur.


Slúži na účinné odsávanie nečistôt, odumretých častí rastlín a kalu z jazierka. S praktickým vysávačom PondoMatic od spoločnosti . Sání bez přerušování díky patentovanému dvoukomorovému systému .

Oase PondoVac (jezírkový vysavač )Pohodlné a efektivní - bez rušivých přerušení práce. Vysoko účinný vysávač , dvojkomorový čistiaci systém. Každý jezírkový vysavač někdy potřebuje vyměnit opotřebované díly a příslušenství.


Proto nabízíme náhradní díly pro vysavače do jezírka značek OASE. Silný, plně funkční - jen byl problém s hadicí - prozatím to vyřešila páska, ale je nutné to .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky