středa 11. listopadu 2015

Mosaz prodej

Evropská norma, ČSN, Werkstoff-Nr. Nabízíme Vám tyče z bronzu, mosazi , měděné trubky a výrobky z dalších slitin, kulatinu i profily. Prodej barevných kovů realizujeme . Měď, hliník, bronz, mosaz - tyče, plechy, trubky.


Prodáváme veškeré dostupné polotovary z mosazi.

Máme vlastní skladové zásoby, v případě Vaší potřeby materiálů, které nemáme naskladněny, jsme schopni . Vyberte si co potřebujete z 9aktuálních inzerátů mosaz. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Dále široký sortiment barevných kovů: mosaz , měď, bronz - desky, plechy, tyče,. Postavte si originální nůž svépomocí!


Všechny možné součástky včetně postupů výroby naleznete zde! Velkoobchod i maloobchod – eshop s litinovými odlitky, litinové profily, litinové tyče.

Dále sortiment barevných (neželezných) kovů – mosaz , měď, bronz – tyče, . Přes e-shop dodáváme hutní materiál pouze po celých metrech. Standardně bude nařezán na kusy o délce m. Nabízíme širokou škálu mosazných produktů ve formě plochých, kruhových a šestihranných tyčí, čtvercových a kruhových trubek, plechů a desek. Kovometropol má na skladě v Nymburku velké množství hutních materiálu z mosazi. Jsme česká firma zabývající se prodejem hutních materiálů a polotovarů. Naleznete u nás mosazné plechy, pásy, desky, tyče, trubky, profily a dráty.


Materiál: mosaz Ms6 polotvrdá. KS není materiál přesně specifikován, je to prostě nějaká žlutá mosaz. Máte zájem o nákup PŘÍVĚSEK NA KLÍČE JURSKÝ PARK MOSAZ ? Zjistěte si na našem webu o produktu PŘÍVĚSEK NA KLÍČE JURSKÝ PARK MOSAZ více . Mosaz V této kategorii není žádné zboží. V sortimentu polotovarů z alpaky (niklové mosazi , nového stříbra) najdete nabídku plechů, pásů, fólií a drátů. V jednotlivých tabulkách jsou uvedeny normy,.


Al 8- HLINÍK ELEKTROVODNÝ. Maloprodej a velkoprodej taženého materiálu všech profilů a jakostí.

Detalové kolečko mosazné, katalogové číslo 106. Dodací lhůta je až 2-týdny na náš sklad. Jedná se o standartní dodací lhůtu, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky