úterý 3. listopadu 2015

Plastove vodarenske trubky

Tvarovky, rúry a trúbky na vodu a vodovodné potrubie, Inštalatér E-shop SK. Vyberajte si Tvarovky a trúbky podľa parametrov a porovnávajte ceny z. Adaptér pre plastové rúrky PEX-AL-PEX, PERT-AL-PERT x (16x2). Potrubie plastové z polybutylénu PN1 80°C určené na rozvod teplej a studenej. Skrutkované, lisovacie a plastové push spojky, fitingy na potrubia typu plastohliník, pex, pert, polybutylén a dalšie trubky na vykurovanie .

Feb Medené rúrky s plastovým plášťom sa používajú, aby sa zabránilo kondenzácii vody na vonkajšom povrchu rúrky, na ochranu proti . Uvedená ukázka při srážení hran trubek větších. Tlakové plastové rúry z polyetylénu pre rozvod vody v závlahe i dome, ktoré sa jednoducho spájajú tlakovými spojkami a tvarovkami. V nabídce také PPR trubky na vodu.


Vzhledem k tomu, že české vodárenské systémy jsou dimenzovány na . Na vybudovanie kanalizačných a odpadových sietí. Vhodné aj na odvetrávanie objektov.

Velkoobchod a specializovaný maloobchod s vodárenským a kanalizačním zbožím. I velmi nerovnoměrně zatížené trubky z plastů se mohou bez prasknutí deformovat v libovolném směru. Tesniace vlákno pre všetky kovové i plastové potrubné závity. Zkoušky svářečů plastů zabezpečuje akreditovaný certifikační orgán č. Plastová PVC trubka s priemerom 20mm.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba TRIBON - plastové potrubní systémy,. PVC tvarovky a PVC armatury, PE trubky , svěrné tvarovky a navrtávací objímky. Výroba a prodej vodárenských a plynárenských armatur. Námi dodávané sklolaminátové trubky jsou navrženy a vyrobeny tak, aby splňovaly všechny tyto standardy. AWWA (Americká vodárenská asociace).


PPR – plastový potrubní systém pro rozvod pitné, studené a teplé vody, . Sortiment - redukcie pre PVC trubky a kolená (4). Dodáváme v dimenzích pro potrubí DN 2234563. Armatury vodárenské - šoupátka, uzavírací klapky,. Drenáže a chráničky - trubky vícevrstvé, .

Naše společnost je zaměřena na zpracování plastů vytlačováním a vstřikováním. Vhodná pro vytápění, 3× menší teplotní roztažnost než trubky PPR. PŘECHODKA S PLASTOVÝM ZÁVITEM VNĚJŠÍM.


Trubka EKOPLASTIK STABI PLUS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky