pátek 13. listopadu 2015

Masážní potah na sedadlo

Komfortní vyhřívaný potah na sedadlo pro zdravé a ergonomické sezení s uhlíkovým potahem pro pohlcení pachu a vlhkosti. Magnety jsou uloženy v sedadlové i opěradlové části . Potah zpříjemňuje svou vzdušností. Masážní autopotahy do auta skladem na autodoplnky-prodej.


Prémiový kuličkový potah na sedadla pro masáž a odvětrávání během jízdy. Autopotah na sedadlo ochranný 2ks ProPlus. Náročnější řidiči určitě ocení vyhřívané nebo masážní potahy , které lze . Masážní kuličkový potah s pevným lemem a výplní z dřevěných kuliček. Univerzální upevnění na většinu běžně používaných sedadel. Magnetický masážní potah do auta na sedadlo.


Kuličkový potah na sedadlo auta vám zpříjemňuje svou vzdušností a masážními účinky použitých kuliček delší sezení ve vašem vozidle. Vzdušný masážní potah na sedadlo automobilu, univerzální upevnění na většinu běžně používaných sedadel. Vám za Vaši důvěru a za nákup vyhřívaného a masážního potahu. POTAH NA SEDADLO MASÁŽNÍ , Cena: 1Kč, Lokalita: Děčín.


Pokud potah na sedadlo pouze položíte (bez připevnění na opěradlovou část sedadla),. Masážní potah na sedadlo s vyhříváním s mnoha funkcemi. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, . Ideální na cesty, či pro relaxaci.


Zabudované vyhřívání je u tohoto potahu. Popis produktu: - potah sedadla s magnety. Vibrační masážní podložka, masážní podložka s funkcí ohřevu, masážních zón s vícerychlostními motory, různých masážních programů, vestavěných . Ovládací panel pro snadnou obsluhu všech . Je opravdu mnoho příjemnějších zážitků než si v chladných dnech sedat do vymrzlé sedačky v autě.


Například vyhřívaný masážní potah sedačky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky